Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veletek fordult már ilyen elö, mi lett a vége?
Figyelt kérdés
Van egy lany ismerösöm, közel masfel eve ismerem. Par napja felkerestem h mi van vele, hogy telnek napjai. Talalkozott egy-2 pasival, de egyik sem volt nyerö szamara. Söt, mindta h inkabb velem menne el egy nagy varosba vasarolni, meg kirandulni. Amugy bejön nekem, jol erzem magam vele. Minap rajottem, hogy erdekel a szemelye, mi zajlik vele, mit csinal. Egyenlöre haverok vagyunk, de lehet ebböl meg valami komolyabb?2017. ápr. 12. 23:25
1/6 anonim válasza:
*egyelőre
A csaj nem keres téged magától. Vásárolgatni hív el. Szerintem barátként tekint rád.
Ne ringasd magad olyan álomba, hogy ha eleget lógtok együtt, majd egyszercsak rádkattan.
Legyél egyenes és nyílt, hivd el RANDIRA. Abból kiderül, mit érez.
Friendzone nem létezik, olyan pasik léteznek akik félnek kezdeményezni és csak évekig élvezik a kiszemelt csaj társaságát reménykedve. Tanulj az ő hibájukból.
3/6 anonim válasza:
Szerintem barmi lehet belole...de azert jelezd fele ha Te tobbet szeretnel tole,mint baratsag.
4/6 anonim válasza:
Veletek fordult már ilyen elő?
- Igen.
Mi lett a vége?
- Vettem egy cuki felsőt.
5/6 anonim válasza:
Nincs az az isten, hogy vásárolni kísérgessek valakit, aki még csak nem is a barátnőm...
6/6 A kérdező kommentje:
4#marha vicces volt...
5. Szeretek vasarolni en is, es fogok is. Valoszinu friend zone, de egyenlöre sajna nincs senki kilatasba...😕
2017. ápr. 13. 13:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!