Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok! Ti lélekben valóban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Ti lélekben valóban törpének és s*ggdugónak könyveltek el egy alacsony pasit?

Figyelt kérdés

Ez nem egy szokásos rinyálós kérdés, csupán arra vagyok kíváncsi, hogy legbelül milyen véleménnyel vagytok egy alacsony pasiról. Nyugodtan írjátok le őszintén, ez egy tök anonim oldal. Csak azért kérdezem, mert már hallottam ahogy csajok egymás között a hátam mögött olyan szavakkal dobálóztak, hogy törpe, tökmag illetve liliputi és vszeg ezek nem éppen pozitív annál inkább pejoratív jelzők. De nem tudom, hogy csupán kivételesen bunkó csajokkal voltam körülvéve vagy azért nem annyira elszigetelt jelenség ez. Komolyan kérlek, ne kamuzzatok és őszintén mondjátok el a véleményeiteket, mit gondoltok elsőre, ha megláttok egy alacsony (170 körüli vagy annál alacsonyabb) pasit. Nem vagyok nőgyűlölő, sosem érdekelt a magasságom, mert tudom, nem tudok rajta változtatni ennek ellenére mégis volt egy 4 hónapos kapcsolatom. Csupán a női lélektan egy kis szeletére lennék kíváncsi. 23/F

Előre is köszi a válaszaitokat.

2017. ápr. 10. 20:40
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
64%

Nem töltök elkönyvelgetéssel időt. Értelme sincs, semmi öröm nincs valakit seggdugónak elkönyvelni, nem tehet arról, milyen magas, ráadásul emiatt miért lenne bárkivel is bajom?

Elkönyvelni csak a s.ggf.ejeket szoktam, abban van élvezet.

2017. ápr. 10. 22:41
 22/25 anonim ***** válasza:
78%

Eddig nem gondoltam ilyeneket, de hála ennek a kérdésnek, most már tuti ez fog eszembe jutni ha legközelebb látok egy alacsony embert :/

Egyébként érdekesnek tartom, hogy hányan (bár szerintem csak páran különböző fiókokból) rinyálnak itt azon, hogy milyen csúnyám leszólták a magasságukat, holott én még a valós életben ezt soha nem tapasztaltam. És van alacsony fiú a baráti társaságomban de még ő sem kapott soha ilyen jelzőket. Kezdem azt sejteni, hogy a többségnek ez csak a fejében van, mint amikor írják, hogy "tudom, hogy rólam beszéltek azok a szép csajok nevetgélve a hátam mögött"... holott valószínűleg köze nem volt a beszélgetésükhöz.

Mindegy, utólag is elnézést az eszmefuttatásomért, csak ez a kérdés eszembe juttatta.

2017. ápr. 10. 23:14
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
Én barátom 165 centi. 3,5 éve vagyunk együtt, és ok azt leszámítva, hogy nem lehet rá "felnézni" (szó szoros értelmében, nem átvitt módon) igazából jelentősen praktikusabb, mint egy magas srác. De amikor összejöttünk ez különben nem volt szempont. Nekem őszintén mindegy milyen magas a srác, alapból én se vagyok magas (167cm), de lehetőleg legyen izmosabb.
2017. ápr. 10. 23:14
 24/25 anonim ***** válasza:
77%
Nekem az alacsony férfiakkal eddig 100%-ban az volt a tapasztalatom, hogy tudattalanul frusztrálta őket a magasságuk, ezért sokat okoskodtak, arrogánsak, nagyhangúak voltak (vagy ezek variációi, de ez a három váltakozott). Ha eleinte szimpatikusak is voltak, mindegyik antipatikussá vált egy idő után. De biztos vannak jófej alacsony férfiak is.
2017. ápr. 11. 11:15
 25/25 anonim ***** válasza:
Igen, annak, de kár ezt kérdezni, mert úgysem vallják be. Maguknak sem valljak be, komolyan. Egy nőnél csak a a tetteinek higgy, bármi, amit arról mond neked, hogy mi jön be neki, megtévesztő. A tettek beszélnek, nem a szavak.
2017. ápr. 12. 14:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!