Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok! Ti lélekben valóban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Ti lélekben valóban törpének és s*ggdugónak könyveltek el egy alacsony pasit?

Figyelt kérdés

Ez nem egy szokásos rinyálós kérdés, csupán arra vagyok kíváncsi, hogy legbelül milyen véleménnyel vagytok egy alacsony pasiról. Nyugodtan írjátok le őszintén, ez egy tök anonim oldal. Csak azért kérdezem, mert már hallottam ahogy csajok egymás között a hátam mögött olyan szavakkal dobálóztak, hogy törpe, tökmag illetve liliputi és vszeg ezek nem éppen pozitív annál inkább pejoratív jelzők. De nem tudom, hogy csupán kivételesen bunkó csajokkal voltam körülvéve vagy azért nem annyira elszigetelt jelenség ez. Komolyan kérlek, ne kamuzzatok és őszintén mondjátok el a véleményeiteket, mit gondoltok elsőre, ha megláttok egy alacsony (170 körüli vagy annál alacsonyabb) pasit. Nem vagyok nőgyűlölő, sosem érdekelt a magasságom, mert tudom, nem tudok rajta változtatni ennek ellenére mégis volt egy 4 hónapos kapcsolatom. Csupán a női lélektan egy kis szeletére lennék kíváncsi. 23/F

Előre is köszi a válaszaitokat.

2017. ápr. 10. 20:40
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
57%
Tiltásra jelöltelek, mert baromira elegem van már belőletek akik naponta álkérdéseket tesztek fel.
2017. ápr. 10. 21:10
 12/25 anonim ***** válasza:
sehogy nem nevezem, csak megjegyzem magamban hogy jé milyen alacsony. ha meg helyes is mellette, akkor jé, milyen kár, hogy ilyen alacsony.
2017. ápr. 10. 21:13
 13/25 anonim ***** válasza:
10%
Annyira aranyos pár alacsony pasi *.* az a gyengém. De én is alacsony vagyok. Nálam kisebb mondjuk ne legyen
2017. ápr. 10. 21:17
 14/25 anonim ***** válasza:
51%

Ha csak elmegy mellettem vagy a tömegközlekedésen ül, észre sem veszem.

Ha valamiért mégis észreveszem, egy kicsit sajnálom.

Ha leszólít egy nálam látványosabban pasi ismerkedési céllal, na akkor merül fel bennem a törpe jelző. Lehet itt pedálozni a mindenkinek más tetszik dologgal, de általánosságban a nők legalább olyan magas férfit keresnek, mint ők. Ahogy korban is hasonló férfiakkal szeretnének ismerkedni.

Ugyanaz merül fel bennem, mint egy 50es férfi próbálkozásánál. Mit akar ez a vénember/törpe? Úgy nézek ki, mint aki szexelne vele?

Szerencsére ilyen nem szokott velem történni.

2017. ápr. 10. 21:37
 15/25 anonim ***** válasza:
12%
Ja és ez a 165 alattiakra vonatkozik, az 170 az még a belefér kategória.
2017. ápr. 10. 21:38
 16/25 A kérdező kommentje:
#11: Szabad véleménynyilvánítás van! Ha fáj az igazság (mert máskülönben nem tiltatnál a frusztráltságodból vagy valamely lelked mélyen konstatált bűntudatból kiindulva), akkor nem kell válaszolni. Bezzeg ilyenkor a magad fajtád meg tudja mondani a tutit, a való életben meg le se sz**nál.
2017. ápr. 10. 21:40
 17/25 A kérdező kommentje:
A többi válaszadónak viszont köszönöm a konstruktív véleményformálást. Erre voltam kíváncsi... A szubjektív őszinte gondolatokra.
2017. ápr. 10. 21:42
 18/25 anonim ***** válasza:
31%

Ki a franc gondol ilyeneket egy alacsonyabb emberről? 0.o

Még ha valami olyat látok, ami valóban genetikailag törpe, akkor sem gondolok ilyesmit.

Vagy trollkodsz, vagy ritka paraszt lányokat hallottál...nyugi, a legtöbb ember nem ekkora gyökér :D

2017. ápr. 10. 21:47
 19/25 anonim ***** válasza:
En annyit szoktam megallapitani, hogy no ez is alacsonyabb, nem jön szoba.
2017. ápr. 10. 21:57
 20/25 anonim ***** válasza:
64%

nálam 160 centi a határ

az alatt nem tudom férfiként értékelni az illetőt

ettől független nem teszek rá semmilyen megjegyzést mert minek, nem vonz és ennyi

2017. ápr. 10. 22:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!