Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Félénk csajok, nektek eddig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félénk csajok, nektek eddig hány pasitok volt? Kort is irjatok lécci.

Figyelt kérdés
2010. máj. 12. 22:22
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
64%

még sajnos egy barátnőm se volt... :S de nyitott vagyok mindenre :P

egy félénk 18 éves pasi

2010. máj. 12. 22:26
 2/15 anonim ***** válasza:
70%
Szia. Én először azt hittem félénk vagyok majd később fokozatosan rájöttem, hogy nem a félénkséggel volt nekem gondom hanem rossz nemnél próbálkoztam :)
2010. máj. 12. 22:26
 3/15 anonim ***** válasza:
15%
mocskos búzi!
2010. máj. 12. 22:31
 4/15 anonim ***** válasza:
22%
előző vagyok pontozzatok le, kösz! :D 1%-ra akarom levinni a hasznos válaszokat :D
2010. máj. 12. 22:31
 5/15 anonim ***** válasza:
25%
de szerintem tényleg igazam van...:-)
2010. máj. 12. 22:32
 6/15 anonim ***** válasza:
50%

látom 1 normális válasz sem érkezett eddig:)

hát én régebben nagyon nagyon félénk voltam, szerencsére mostanra nagyjából kinőttem, DE még most is néha az vagyok. Eleinte voltak pasik,akik össze akartak velem jönni, de én mindet "elzavartam", mert olyannyira lenéztem magam,hogy úgy gondoltam, ha összejönnénk úgyis rájönne, hogy talál nálam jobbat.

Nekem volt eddig 1 barátom, akivel kb 1 hétig voltunk "együtt", azért szakított mert túl félénk voltam, és nem bírtam előtte megnyílni.

Utána kb 1 évre rá lett egy újabb (egyben a mostani) barátom, akivel 2 éve vagyok együtt:) nála tudtam teljes mértékben megnyílni először, és nagyon boldogok vagyunk:)

2010. máj. 12. 22:34
 7/15 anonim ***** válasza:
22:34 vagyok, szóval eddig 2 barátom volt, és most vagyok 19:)
2010. máj. 12. 22:35
 8/15 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: ma 22:32

JUJ bocs későn olvastam:D de a másik kettőt le pontoztam...

Jó?:D

2010. máj. 12. 22:52
 9/15 anonim ***** válasza:
4 - 5 volt.. ez az utolsó komoly, a többi nem annyira. :)) 20, l
2010. máj. 12. 23:41
 10/15 anonim ***** válasza:
11%
Hát ha a komolyabb dolgokra gondolsz akkor 6, ha csak a kézfogás csók stb akkor sok :D 20 kb. Most két éve vagyok együtt egy pasival, remélem ő lesz az utolsó...egyébként pedig szégyellős vagyok eléggé, de ez idővel azért oldódik szerintem...legalábbis bennem 19L
2010. máj. 13. 07:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!