Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti randiznátok egy ilyen emberrel?
Kb egy hete elhívott randizni egy régi ismerősöm. Nagyon nem tudtam eldönteni, mi legyen mivel régóta nem találkoztam vele, de végül úgy voltam vele egy találkozó még nem áll semmiből aztán meglátom.... Már akkor is említette, hogy nehezen megy neki az ismerkedés, de aztán amikor igent mondtam nagyon megörült. Azóta folyamatosan ír nekem facebookon(de általában mosolygós fejeket), ma pedig 23 fényképemet lájkolta. Kezdek megijedni és arra gondoltam visszamondanám.... Ti mit tennétek ilyen helyzetbe illetve mi a tapasztalatotok?
30-hoz közelebb vagyunk mindketten.
Az ilyen azt hiszi, hogy ti már MOST együtt jártok, ha pedig mégsem fog tetszeni neked, vérig lesz sértve... volt már ilyen agyalágyulttal dolgom, pontosan ezeket a tüneteket produkálta a randi előtt. Látszik, hogy szerencsétlen a nők terén, ezért most te vagy neki az istennő, amiért igent mondtál.
Én kihagynám, egyszer elég volt feljelentésekkel és jogszabályokkal fenyegetőznöm, hogy állítsa le magát.
Szerintem szólj akkor neki, hogy nem azt jelenti számodra a dolog, mint amit hisz, és hogy legyen kedves, kevesebbet írjon, mert tégedet zavar.
Ezt a rengeteg pszichofób kommentet meg hagyd figyelmen kívül!:) Ha a lélek működésének első jelére megfutamodsz, mégis miféle szerelmi kapcsolatod lehetne?:))
Nem tinik vagytok már!
Le lehet azt írni,illetve meg lehet beszélni telefonon,hogy ez ismerkedés lesz -nem full éles álomrandi'-amely után szaladtok a paphoz...
Első körben meg igent mondtál,kicsit fura,hogy pár "lájk" miatt visszanondod az egészet.
A találkozón úgy is kiderül milyen...-az esély meg volt vagy így vagy úgy alakulhat .
Nekem inkább ez az előre para' az egésztől olyan -"Veszett fejsze nyele..." hangulatot teremt.
Nem értem a logikád...30-évesen?
-Igen.
-Talán mégse...
-Szerintetek menjek?
-Jó mégsem megyek!
-Vagy igen?
-Lehet nem is tudom mit csinálok.....
Na?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!