Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy pasi csak osszejar egy lannyal akkor miert esik neki rosszul ha a csaj massal is lefekszik?
Figyelt kérdés
Sokat veszekszunk a sraccal..aprosagokan..es most epp volt egy par hetes szunetunk amikor nem beszeltunk..nekem meg van egy ismerosom akivel ugy jol elvoltunk.ugy nezett ki h tobb is lehet belole es mondtam a sracnak mikor hivott h lehet h ami koztunk van azt fel kene fuggeszteni.es kerdezte h ugye nem fekudtem le avval a masik sraccal?mondtam h de igen..erre kiakadt es hallani lehetett h nem esik neki jol.ha csak szexelni akar akkor miert zavarja az ha massal is lefekszem?engem nem zavar ha o massal is egyutt van..2017. ápr. 5. 13:24
11/14 anonim válasza:
Birtoklási vágy, ego, aki ennyire nem képes kezelni ezt a helyzetet, nem értem, minek akar szexkapcsolatot.
12/14 A kérdező kommentje:
Igen,en szerintem is birtoklasi vagy es ego lehet...de mikor rakerdezek h miert feltekeny akkor o azt mondja h hat o nem feltekeny
2017. ápr. 5. 14:47
13/14 anonim válasza:
Ismerős, ki akar sajátítani pedig ez csak szex. hagyd inkább a fenébe, nem kell a dráma.
N.
14/14 anonim válasza:
Isten látja lelkemet, én modern nő vagyok, csináltam meredek dolgokat már életemben, de ez a barátokköztös mindenki járt már mindenkivel téma engem felkavart. Miféle belterjes közösség ez? Valószínűleg a dugópajtid erkölcsi érzékét sérti a viselkedésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!