Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Több éves barátság után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Több éves barátság után hogyan közeledhet a lány?

Figyelt kérdés

Adott egy 5 éves fiú-lány barátság.

Összeismerkedtünk, párszor találkoztunk, dumáltunk. Egyszer, még az elején volt egy bizonytalan randi-szerű alkalom, aminek a vége felé... kikosaraztam.

Azóta mindkettőnk ismerkedett másokkal, volt itt ismerkedés, kapcsolat, plátói szerelem.

Ketten pedig párhavonta találkoztunk, többször négyszemközt is.

Nekem nem jött be eleinte, de egyre jobban tetszik, többek között mert bajszot növesztett, ami nagyon jól áll neki.

Amikor kikosaraztam, ijesztően ideálisnak találtam. Attól féltem, belemennék, mert túl ideális és nem is illünk össze esetleg és nem biztos, hogy érzelmi háttere is lesz.

Most azt mondom, mégis megpróbálnám. Már hiszek abban, hogy lehet érzelem is.

Rengeteget változtam.

Amikor összeismerkedtünk, negatív voltam, stréber voltam, nem voltam egy harcos típus. Mindentől féltem. Hisztis voltam. Nem hittem eléggé abban, hogy tudok változni, nem hittem eléggé abban, hogy erre vagy arra képes vagyok.

Sokkal harcosabb, pozitívabb, mosolygósabb vagyok, nagyobb önbizalommal, pozitívabb kisugárzással. Persze van még min változtatnom.

Szóval megpróbálnám mégis... Van esély rá, hogy 5 éve vívódik ő is többé-kevésbé. Esetleg!!!!

Ui1. Egyébként fura lány vagyok. Tudjátok, a fura emberkék, akik furán viselkednek, fura dolgok érdeklik...

Ui2. Kérlek, ne bántsatok nagyon! Tudom, csúnya dolog a kikosarazás, a más érzelmivel való játék. Kérlek finoman! :)

2017. ápr. 4. 19:02
 1/10 anonim ***** válasza:
Mondjuk,ha ezt neki is elmondanád máris előrébb lennél.
2017. ápr. 4. 20:09
 2/10 mikeXxX ***** válasza:
100%
Nekem az a fura ha nincsen baj akkor miért kell generálni ?
2017. ápr. 4. 20:17
 3/10 A kérdező kommentje:

Hát ez az, hogy én generáltam a bajt.... Simán meg lehetne próbálni.

Félek a reakciójától és legfőképpen attól, hogy elvesztem a barátságát is.

Akárhogy reagál, nem lehet hibáztatni. Én kosaraztam ki. Én jövök, nekem kell kezdeményeznem másodszor és érthető, akárhogy is reagál..

2017. ápr. 4. 20:29
 4/10 anonim ***** válasza:

Próbálj meg vele többször találkozni, érdeklődj jobban utána, ha kettesben vagytok és van rá lehetőség, érintsd meg. (Nyilván nem arra gondolok, hogy taperold le, hanem mondjuk tedd a vállára a kezed, simogasd meg a hátát stb.) A reakciójából látni fogod, hogy mennyire esélyes a dolog. Ha hideg veled, láthatóan nem akarja szorosabbra fűzni a dolgot, akkor szerintem felesleges kitálalni. Ha meg részéről is működhetne a dolog, akkor jó eséllyel érteni fogja a jelzéseid és viszonozza.

Persze megteheted azt is, hogy egyszer kitálalsz, elmondod neki azt, amit itt leírtál, aztán meglátod, mi lesz. De én az első verzióra szavazok.

2017. ápr. 4. 20:35
 5/10 anonim ***** válasza:
Mennyi idősek vagytok? Ő mutat úgy érdeklődést feléd még?
2017. ápr. 4. 20:42
 6/10 A kérdező kommentje:
Rettentően közvetlen és nyitott, meredek közös programokban is benne van. De állítólag mással is, nomeg én is úgy tudom, hogy ő ilyen.
2017. ápr. 4. 20:51
 7/10 anonim ***** válasza:
Miket szoktatok csinálni, milyen meredek programokra gondolsz?
2017. ápr. 4. 20:57
 8/10 A kérdező kommentje:
Ja még annyi, hogy kiránduláson (kettesben) a széles és jól járható szakaszon nagyon közel jött, többször is nekem jött.
2017. ápr. 4. 20:57
 9/10 anonim ***** válasza:
Csak úgy tudod meg, ha elmondod neki, amit itt, máshogy nem fog kiderülni. Nem hiszem, hogy annyira negatívan reagálna.
2017. ápr. 4. 21:01
 10/10 anonim ***** válasza:

- A jó emberek miért választanak rosszakat?

- "Azt a szeretetet fogadjuk el, amiről úgy érezzük, hogy megérdemeljük."

2017. ápr. 7. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!