Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
19 éves vagyok és eddig csak egy két hónapos kapcsolatom volt az is két éve, mit tegyek? (bővebben lent)
Nekem is hasonló a szitum. 18 éves vok 2 éve volt egy 3.5 hónapos kapcsolatom. Én utána randiztam, buliban ismerkedtem de egyik se jött össze, csókik eljutottam de nem lett több sajna.
Most fél éve van egy srác, akinek van csaja, nekem mondta h nincs vele együtt,aztán mégis...Pofára esés, kötődök hozzá rendesen. De valahogy majd tólélem(k*rvára fáj:( )5. napja nem beszélek vele..kezd hiányozni...de ez nem vezet sehova be kell látnom.
Szval lényeg az h nem csak te vagy ebben a szituban.
Engem is nyomaszt a szerelmi életem :(
Mindenki boldog én meg semmi.Szar érzés. Próbálom magam ahhoz tartani h majd jön ha jönnie kell az igazinak. Mostanában már arra is gondoltam h a régi volt az igazi, de már akkor is vonzódtam a mostanihoz. ÁÁÁ már nem tudom én se tényleg mi van :)
Túléljük, kitartás...JÖN HA JÖNNIE KELL!!!-nefeledd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!