Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 19 éves vagyok és eddig csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

19 éves vagyok és eddig csak egy két hónapos kapcsolatom volt az is két éve, mit tegyek? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
valahányszor egy srácnak megtetszek, a csókig mindig eljutok vele de másra egyszerüen nem vagyok képes..mintha megfutamodnék egy kapcsolattól. ez mindig így lesz? (nem vagyok csunya lány, sokak szerint nagyon szép vagyok )
2010. máj. 12. 18:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
szerintem szimplán érzed hogy nem találtad mg az igazit
2010. máj. 12. 21:00
 12/15 anonim ***** válasza:
A randik elött néha nekem is az van a fejemben hogy áá talán nemkéne elmenni,hisz alig ismerem, nemtúl jó ötlet, de aztán elmegyek és rájövök hogy úristen még szerencse hogy nem hagytam ki :) tehát szerintem vegyél egy nagy levegőt menj el a randikra.mi veszteni valód lehet? szerintem nemsok. nefélj a következményektöl ;)
2010. máj. 12. 21:16
 13/15 anonim ***** válasza:

Nekem is hasonló a szitum. 18 éves vok 2 éve volt egy 3.5 hónapos kapcsolatom. Én utána randiztam, buliban ismerkedtem de egyik se jött össze, csókik eljutottam de nem lett több sajna.

Most fél éve van egy srác, akinek van csaja, nekem mondta h nincs vele együtt,aztán mégis...Pofára esés, kötődök hozzá rendesen. De valahogy majd tólélem(k*rvára fáj:( )5. napja nem beszélek vele..kezd hiányozni...de ez nem vezet sehova be kell látnom.

Szval lényeg az h nem csak te vagy ebben a szituban.

Engem is nyomaszt a szerelmi életem :(

Mindenki boldog én meg semmi.Szar érzés. Próbálom magam ahhoz tartani h majd jön ha jönnie kell az igazinak. Mostanában már arra is gondoltam h a régi volt az igazi, de már akkor is vonzódtam a mostanihoz. ÁÁÁ már nem tudom én se tényleg mi van :)

Túléljük, kitartás...JÖN HA JÖNNIE KELL!!!-nefeledd

2010. máj. 13. 17:30
 14/15 A kérdező kommentje:
17:30 lenne kedved dumálni kicsit többett, írhatnál privit
2010. máj. 14. 15:10
 15/15 anonim ***** válasza:
szerintem félsz attól h mivan ha már holnap nem is kellessz neki. ha legközelebb megismerkedsz 1 sráccal és eljutsz a csókig és a pasi egyre többet akar szerintem ezt meséld el neki és ha szeret meg fogja várni azt amikor már többre is képes leszel.
2010. máj. 15. 17:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!