Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok járnátok olyan fiuval aki impotens lett egy balesetben?
mitől impotens valaki? Nincsen erekciója, vagy van, de nem fog tudni megtermékenyíteni???
Attól függ... ha belül ő az igazi... akkor számtalan segédeszköz és lehetőség van arra a területre is, ez még nem kizáró ok!
Ha igazán szerelems lennék, akkor járnék vele. Imádok szexelni, de ha mondjuk most levágnák a barátom cerkáját, akkor is vele maradnék, eszem ágában sem lenne megcsalni, vagy elhagyni.
Mellesleg nem tudom egyesek miért íják, hogy "szex nélkül nem élet az élet" meg hasonlók, nem gondolom, hogy nem hallottak még az orális SZEXről, csak talán megfeledkeznek erről az opcióról... Én mindenképp kielégíthető lennék, és nem tudom, impotencia esetén a fiúknál beválik- e a prosztatamasszász, de talán igen.
Amúgy én is találtam egy oldalt, ahol műtétről és beültethető protézisről is ír, az oldal alján vannak: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!