Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok járnátok olyan fiuval aki impotens lett egy balesetben?
Hm. ez amolyan... "kapcsolat szex nélkül" lenne.
nem hiszem h vállalnám.
hát a szex az kell. Bocsi:$
Viszont a petting se rossz dolog, úgyhogy ha nagyon beleszeretnék akár. De feleségül nem mennék hozzá soha.
Én biztos nem.
Ha nagyon egy hullámhosszon vagyunk, de nincs testiség, az gyakorlatilag olyan mint egy barátság. Egy kapcsolatban igenis kell a szex.
Biztos, hogy nem lehet segíteni rajtad? Én olvastam valami olyasmit egy blogon, hogy be lehet ültetni valamit, és akkor működhet a cerka. Ha szeretnéd megpróbálom megkeresni.
Ha ő lenne a nagy Ő, akkor nem érdekelne, hogy impotens-e vagy sem, szerintem egy kapcsolat nem csak a szexről szól, számomra az érzelmek fontosabbak, mint a testiség. Egyébként jól írta az egyik válaszoló, lehet pettingelni is (kézzel/szájjal kielégíted a lányt)
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!