Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hölgyek, mit gondoltok, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek, mit gondoltok, ha egy férfi ilyen választ ad nektek? Tetszik, vagy taszító? Hosszú lenne elmagyarázni, hogy mire.

Figyelt kérdés

(csak azért másoltam be, hogy tanuljak belőle, szerintem semmi személyes nincs benne, ami kifogásolható lenne és nem derül ki a személyazonosságunk)

itt kezdődik--->

Kérlek ne bonyolítsuk, értettelek, és köszönöm szépen, hogy elmondtad. Én szeretnék veled komolyabban megismerkedni, de meg kell találnunk azt a pontot amelyik mindkettőnknek megfelel. Az nyilván nekem sem jó, ha szeretnék veled telefonon beszélni, de nem érlek el, és neked sem jó, ha félreértések miatt úgy tűnik folyamatosan hívogatlak, vagy esetleg zaklatlak. Azért hívtalak fel este mert délután azt írtad, hogy hívhatlak. Utána később is felhívtalak, hátha alkalmas. Azt remélem észrevetted, hogy este 10 után nem zavartalak már. Szeretném, ha meg tudnánk beszélni időpontokat, vagy egy időpontot amikor telefonon beszélhetünk néhány naponta. Nekem nincs semmiféle komolyabb célom ezzel, tehát, ha erre gondolsz, nem akartam neked szerelmet vallani meg semmi kellemetlen dolgot mondani, csupán, egyrészt az ügyfeleimmel telefonon kommunikálok és hozzászoktam másrészt szép, kedves, intelligens hangod van és szerettem volna egy kicsit hallani. Több Nő ismerősömmel is telefonon beszélgetek, van akit megkérek, hogy felhívhassam, mielőtt elmondok neki valami komolyabb dolgot. Ha a világ másik végén van akkor skypeon hívom fel. Ez egyébként biztosan a munkám során alakult így ki, mert rá kellett jönnöm, hogy a komolyabb dolgokat nem lehet itt megbeszélni. Kérlek ne haragudj rám emiatt. És egyébként félreértetted. Más az amikor valaki tényleg csak szeretne veled egy kicsit beszélni, és tart Téged is annyira érettnek, hogy erre alkalmat találjatok és más az amikor valami hülyegyerek mint a bekávézott mókus éjjel nappal nyomogatja a telefonját és azt lesi mikor kap valami választ, ez valóban taszító. Remélem észrevetted a mintákat, hogy többször is küldtem smst, és a megbeszélt időpontokban próbáltalak téged elérni. pontban 9-kor hívtalak ha jól emlékszem, de gondolkodtam azon is, hogy 9:10 perckor foglak. Közben két albérletet is megnéztem aznap, bevásároltam, megfőztem a vacsorámat, és elkezdtem már tegnap összepakolni. Néhány ügyféllel is tárgyaltam és alapból is rengeteget telefonáltam.

Nem szeretném magam ebből kimagyarázni, csak szeretném, hogy értsd, és köszönöm, hogy felhívtad a figyelmem arra, mennyire gyerekesen is viselkedtem, vagy mennyire is félreérthető volt a viselkedésem, illetve valóban nem hagytam neked elég levegőt, de tudod ha már arról beszélsz, én mennyire vagyok Férfi, ne sértődj meg, mert nagyon is nőies vagy, és gyönyörű, nem vonom ezt kétségbe, csak mondom, hogy neked mint Nőnek (és mégegyszer mondom, hogy nagyon is vonzó, intelligens és nőies vagy) viszont egyértelmű szándékokkal kellene jelezned, hogy mikor tudunk beszélni, bármiről (ez most tárgytalan miről) mikor tudlak felhívni, ezt megtetted, ezért most itt beszéljük meg a dolgokat (nekem ez egyébként nagyon kényelmetlen terep, de a kedvedért bármit). Hidd el, hogy nem vagyok olyan aki nem hagy Neked levegőt és szerintem a találkozón láttad, hogy (főleg, ha nem vagyok ennyire kifáradva) nagyon is tudok férfiasan és komolyan viselkedni egy hozzád hasonló Nővel, aki valóban megérdemli ezt. Remélem észrevetted, hogy minden alkalommal kivártam a válaszaidat, és fölöslegesen nem terheltelek lényegtelen információkkal. Próbáltam arra koncentrálni, hogy jól érezzük magunkat a találkozásunk során ami valóban nem randi volt, csak egy baráti megismerkedés, bár én Partnerként kezeltelek, nagyon összezavart, hogy a barátom Sakura folyamatosan magyarázott, így nem tudtunk egymásra koncentrálni az étteremben, oda más alkalommal kellett volna elmennünk, nem pedig elsőre, ezt nagyon elrontottam, viszont azt gondolom mindkettőnknek életreszóló élmény volt ez a vacsora, és amikor kétségbe vonod a férfiasságomat kérlek vedd figyelembe, hogy már az első találkozónál odafigyeltem a részletekre, hogy érdekessé tegyem az együtt töltött időt, amit egyébként meg is köszöntem neked utólag. Visszatérve: Tisztában vagyok vele mennyire taszító az amikor egy férfi rászáll a másikra, vagy úgy érzi, hogy nyeregben van. Én sem szeretem ezt az érzést. Köszönöm, hogy ezt az egészet elmondtad és megígérem, hogy visszaveszek. Hagyok neked levegőt. De azt ne kérd, hogy felejtselek el, mert muszáj kimutatnom az érdeklődésemet, természetesen ha egyértelmű jelet adsz rá, hogy nem vagy rám kíváncsi, nem fogok veled törődni, tisztelem ennyire a nőket. Megengedem, hogy te vezesd a kezdeményezést, de a nyitás után engedd meg, hogy átvegyem egy kicsit az irányítást. És kérlek legyél kicsit bátrabb, Eszter. Ilyen finom, kedves, tiszta tekintetű, kalandvágyó, jólnevelt és intelligens lánnyal, ahogy már ezt elmondtam neked a találkozónk során, ritkán találkoztam, de arra emlékszem, hogy a legutóbbiból több lett mint barátság. Mit mondhatnék. Remélem kielégítő volt a válaszom. Szép estét kívánok Neked, nekünk. 🙂 Hétfőn költözöm. Addig pihenek, telefonon megbeszélhettük volna, hogy szeretnél-e a hétvégén találkozni, mert sajnos annyira fáradt voltam, hogy nem tudtam odafigyelni rád amikor elmesélted a programodat. Én mindenképpen szeretnék még veled találkozni, ha nyitott vagy erre. Természetesen ha most szükséged van egy kis személyes térre, időre, ezt megadom neked, de kérlek tisztelj meg annyira, hogy a lent írt részleteket betartod. Csak így tudjuk intelligensen és finoman megismerni egymást és csodás időt együtt tölteni.

Remélem ez a sok magyarázat most nem ijeszt el, tulajdonképpen te kérted, és tisztellek annyira, hogy megadom neked, és ugyanolyan őszíntén és nyíltan fogalmazom, ahogyan ezt te tetted.

2017. márc. 31. 20:29
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
90%
Jézusom...hát én megijednék tőled :D Főleg, mert te már ezzel kapcsolatban írtál ki egy kérdést pár napja. Egy ilyen üzenet hosszú kapcsolatban oké, na de randizási fázisban, amikor még nem is biztos, hogy bejössz a csajnak szerintem ijesztő... Legyél már lazább :D
2017. márc. 31. 20:41
 2/36 anonim ***** válasza:
95%

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randi..

Ha róla van szó, félelmetes.

De egyébként nem szeretem az ilyen hosszú, nagy betűs Nő, Férfi, "mennyit beletettem, igazi nő vagy" 20x leírva leveleket. A legegyszerűbb bocsánatkérés kb 3 mondat. Sokkal többet ér, mint a magyarázkodós ömlengés.

2017. márc. 31. 20:41
 3/36 anonim ***** válasza:

Kitudja, lehet neki tökéletes, az én véleményem szerint ez a túlzott megfelelni akarás se jó, neki imponálni fog, de valamiért nekem nem volt szimpatikus ez ahogy leírtad

N

2017. márc. 31. 20:46
 4/36 anonim ***** válasza:
93%
Rémesen körülményes, mindent megmagyaráz...közben meg, bonyolult és rideg. Kb...ennyi.
2017. márc. 31. 20:49
 5/36 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan.Számomra ez taszító..
2017. márc. 31. 20:49
 6/36 anonim ***** válasza:
80%
Egyébként az előző kérdésedből és ebből is látszik, hogy a lány semmit nem akar tőled. Ne égesd le magad ezzel az üzenettel, légyszi. :D
2017. márc. 31. 20:52
 7/36 anonim ***** válasza:
94%

Én menekülőre fognám azonnal.

TÚl hosszú a levél, tele van mentegetőzéssel és azzal, hogy a másiknak mi mindent kellett volna észrevennie és értékelnie.

A legfélelmetesebb pedig az a rejtett agresszió, ami a levélben van, hogy az írója levakarhatatlan, nem fogadja el a nemet.

2017. márc. 31. 20:55
 8/36 anonim ***** válasza:
Rachel Green ilyet írhatott a Jóbarátokban! :-D
2017. márc. 31. 20:58
 9/36 A kérdező kommentje:

Bocs, de magyarázatot várt. De mindegy. Szerintem kedves intelligens, figyelmes levél, nem tudom a mai nőknek mi jön be, de ha nem ez, akkor én tökön szúrom magam. Izom? BMW? Lakáshitel? semmi mást nem akartam két napja csak megkérdezni, hogy hogy van és hogyan telt a napja.

Ráadásul félreérthető üzenetet írt ahol várta a magyarázatomat.

2017. márc. 31. 21:06
 10/36 anonim ***** válasza:
95%

# 8 Igen amire aztán Ross igent mondott pedig valójában NEM :D

Amúgy kérdező te a srác vagy ugye? Ez most komoly? Mr Ragacs? Mi a xar ez? A csaj helyébe el se olvasnám engem is csak a beteges kíváncsiságom vezetett, hogy végigolvassam. NAGYON NAGYON NAGYON kiábrándító szerintem még ha Brad Pitt Johnny Depp és Hugh Jackman összegyúrva kinézeted van ez a levél még akkor is 100/101 lányt elijeszt a francba ez biztos! Olyan kínos ez a magyarázkodás meg ez az egész! NAGYON NAGYON nem jó!!!! Fújjj!! Rossz kérdező nem szabad rossz rossz!!!

Ui: Ebből már tuti nem lesz kefe

2017. márc. 31. 21:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!