Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lanyok! Hol ismerkedhet egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok! Hol ismerkedhet egy 30hoz kozeli ferfi?

Figyelt kérdés
Buszon, utcan, mivel bulizni nem jar, melozik, alig vannak ismerösei. Ugy erzem, mar ideje lenne a komoly kapcsolatnak.
2017. márc. 26. 11:21
 1/7 anonim ***** válasza:
Igen, ahogy írod: buszon, utcán, boltban, esetleg társkeresőn, persze nagy odafigyeléssel...
2017. márc. 26. 11:36
 2/7 anonim ***** válasza:
Vannak ilyen társkereső oldalak. Akkor még ahogy írtad utcán is, boltokban, különböző eseményeken, mit tudom én ha elmész a szigetre meg ilyenek, színház, állatkert. Igazából rengeteg dolog van csak utána kell járni, hogy hova járnak emberek. Leginkább úgy kéne megfogalmaznod ezt a kérdést, hogy hova járnak olyan nők, akik hasonló érdeklődési körrel rendelkeznek, tehát olyan helyen meg-e találhatóak, ami alapból egy érdeklődési köröd.:D Mert így akkor egy legyet ütsz 2 csapásra, nőt is beszerezhetsz, illetve alapból azzal foglalkozol ami érdekel.
2017. márc. 26. 11:36
 3/7 anonim ***** válasza:
aquaparkok, strandok nyáron.:D
2017. márc. 26. 11:37
 4/7 anonim ***** válasza:
múzeumok, kiállítások, cirkusz, felvonulások
2017. márc. 26. 11:46
 5/7 anonim ***** válasza:

Hát nézzük csak: nyugdíjas klub, temető, sztk rendelő, Ofotért, gyógyászati segédeszköz bolt, délelőtt tesco/piac, iskolai/óvodai anyáknapi ünnepély.. 😁😜

Na, de ha, ennyire nincs ötleted, akkor ott ahol a legtöbben. Kevés ismerősöd van, ezt kellene bővítened! Minél több emberrel megismerkedned, és velük különböző programokra elmenned: túra/kirándulás, koncert, rendezvények, eskűvő, falunap/búcsú, stb.

Az ismerősöknek vannak rokonai (mondjuk húga 😊 ), és ismerősei, azoknak rokonai...😏

Nem tudom érthető voltam-e. A lényeg: ki kell tágítanod az élettered.

2017. márc. 26. 11:55
 6/7 A kérdező kommentje:
Igen,ertettem!😊 jarok turazni, de csak evente parszor. Azon vagyok hogy kibovítsem az ismerettsegi koromet😉
2017. márc. 26. 13:58
 7/7 anonim ***** válasza:
28 éves nő vagyok, és én is ugyanebben a cipőben járok, megspékelve azzal, hogy van egy gyerekem is. Szóval még sokkal nehezebb olyat találnom, aki elfogad így, esélyem az ismerkedésre meg szinte nulla...
2017. márc. 26. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!