Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ilyen esetben ha tetszettem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen esetben ha tetszettem a pasinak, miért nem lépett?

Figyelt kérdés

Itthon voltam mikor jött hozzánk dolgozni. Egy itthonra való melegítő volt rajtam + egy nagy póló. Tetszettem neki még így is.Aztán máskor ha tudtam, hogy jönni fog, akkor már jobban kiöltöztem, és mikor meglátott, párszor végignézett engem tetőtől talpig.

De mégsem lépett semmit. Jól kijöttünk egymással, sokat beszélgettünk, mondhatni hogy flörtöltünk de semmi. Miért? Mit kellett volna tennem?

NORMÁLIS VÁLASZOKAT KÉREK!

2010. máj. 11. 21:35
 1/6 anonim ***** válasza:
Meg kellett volna kérdezned tőle hogy nem-e kíván / akar téged(Magyarul). Ennyiből NEM TUDJUK hogy akartok valamit!!!! :S
2010. máj. 11. 21:37
 2/6 anonim ***** válasza:
semmit,nem ő a nagy ő,félénkebb,lépnie kellett volna ha akart volna valamit.lépj tovább:)
2010. máj. 11. 21:38
 3/6 anonim ***** válasza:

Mi az, hogy "hozzátok ment dolgozni?"

A családi vállalkozás alkalmazottja lett?

Valamilyen munkát végez a házon?

Megszerelte a mosógépet?

Kik azok a "ti"? A szüleid és te? A lakótársaid és te? A hat gyereked és te? A férjed és te?

Pl. ha a szüleiddel élsz, és valami hosszabb melót csinál a házon, akkor azért nem mer lépni, nehogy a szüleid kidobják, mert rámászott a lányukra. Esetleg bátrabb lesz, ha végzett a munkával, bár az se biztos, ha vigyáz a hírére. De ha komolyan gondolja (vagy nem érdekli, milyen híre van), akkor szerintem bepróbálkozik később.

2010. máj. 11. 21:49
 4/6 anonim ***** válasza:
házi nyúlra nem lövünk,én is féltem az állásom.
2010. máj. 11. 21:50
 5/6 anonim ***** válasza:

Lehet hogy van barátnője!!!!

Vagy félénk...hát ilyenkor ennyi volt:(

2010. máj. 12. 13:27
 6/6 A kérdező kommentje:

Valamilyen munkát végez a házon konkrétan. De ő egy távoli rokonunk munkatársa.

Szerintem nincs barátnője, mert akkor a rokonunk nem cukkolta volna azzal, hogy "fiam inkább a munkával foglalkozz, minthogy a lánynak udvarolsz" vagy "jó úton haladunk, hogy rokonok legyünk" gondolom ha lenne csaja, akkor nem mondanának ilyesmit.

Amúgy valószínűbb, hogy félénk, mert a rokonom azt mondta, hogy nem mer nekem udvarolni, mert zavarban van a társaságomban. Pedig nem is vagyok olyan félelmetes...

2010. máj. 12. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!