Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ciki ha egy 13 éves lány nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki ha egy 13 éves lány nem tud csókolózni, és nincs barátja?

Figyelt kérdés
Bnőimnek már van barátjuk de nekem még nincs
2008. okt. 12. 21:08
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

addig ne torodj a fiukkal, amig nem talalsz egy olyat, akit szeretsz, és aki viszontszeret.

csak azért, hogy legyen valakid, azert pasizni szerintem ..nem helyénvaló :(

13 éves vagy.bevallom, én korán kezdtem (nem sok mindent banok, de ezt igen, raertem volna vele meg), kb 15 evesen kezdtek el erdekelni a fiuk, es 16 evesen vesztettem el..

en hiszek benne, hogy vannak "korszakok", és mindet ki kell élni, hogy teljes legyen az életunk (én most a kismama korszakom élem ki :)), hogy ne hiányozzon később, hogy ne bánjunk meg semmit..

szóval szerintem bőven ráérsz még, majd ha megtalálod AZT a fiút, na akkor .. amúgy mint tudod a fiúk később érnek, majd egy "rendes" fiút, ha talalsz, neki is jobb lesz a lelkének, hogy te egy "rendes" lány vagy, aki csak olyannal jár, akibe szerelmes.

2008. okt. 13. 12:37
 12/16 anonim ***** válasza:

szerintem nem neked kéne pasiznod, majd ha lesz egy srác akinek bejössz udvarolni fog neked! nem szeretik a pasik a nyomulós tapadós csajokat!

egyébként nem ciki hogy nincs még barátod,csókolózni meg ráérsz még=D

2008. okt. 13. 15:25
 13/16 anonim ***** válasza:
Hát én 15 vok(lány) és én sem csókolóztam még...jártam már 1 pár pasival de a csókolózásig nem jutottunk el...szal az én esetemhez képest nem ciki...nekem is 12 évesen összejött volna de féltem, és mostmár 1 kicsit bánom is...de ezzel nem azt akarom mondani h muszáj lenne...hanem azt, hogy majd ha szerelmes leszel, akk lesz az igazi az 1. csók (sztem,most ez kicsit úgy tűnt mintha osztanám az észt, amikor én se, de nem =))
2008. okt. 25. 18:29
 14/16 anonim válasza:
Szerintem ez nem ciki !!! Sőt én össze is jönnék veled ,attól függ ,hogy hol laksz.Írd meg nekem a Palcso44@vipmail.hu -ra.
2008. okt. 27. 10:44
 15/16 anonim válasza:
ne agogy jön majd az magátol nekem 16 évesen volt az első barátom és még mostis vele vagyok ugy hogy türelem a barátnőid is megfogják érezni hogy hamar kezdték halgas szerintem a tanácsomra
2008. dec. 30. 16:58
 16/16 anonim ***** válasza:

hogy lehet nem tudni csókolózni?:D

ösztön...és ne ezzel akarj felvágni!

2011. jan. 31. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!