Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki ha egy 13 éves lány nem tud csókolózni, és nincs barátja?
addig ne torodj a fiukkal, amig nem talalsz egy olyat, akit szeretsz, és aki viszontszeret.
csak azért, hogy legyen valakid, azert pasizni szerintem ..nem helyénvaló :(
13 éves vagy.bevallom, én korán kezdtem (nem sok mindent banok, de ezt igen, raertem volna vele meg), kb 15 evesen kezdtek el erdekelni a fiuk, es 16 evesen vesztettem el..
en hiszek benne, hogy vannak "korszakok", és mindet ki kell élni, hogy teljes legyen az életunk (én most a kismama korszakom élem ki :)), hogy ne hiányozzon később, hogy ne bánjunk meg semmit..
szóval szerintem bőven ráérsz még, majd ha megtalálod AZT a fiút, na akkor .. amúgy mint tudod a fiúk később érnek, majd egy "rendes" fiút, ha talalsz, neki is jobb lesz a lelkének, hogy te egy "rendes" lány vagy, aki csak olyannal jár, akibe szerelmes.
szerintem nem neked kéne pasiznod, majd ha lesz egy srác akinek bejössz udvarolni fog neked! nem szeretik a pasik a nyomulós tapadós csajokat!
egyébként nem ciki hogy nincs még barátod,csókolózni meg ráérsz még=D
hogy lehet nem tudni csókolózni?:D
ösztön...és ne ezzel akarj felvágni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!