Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Holnap lesz az első randink és egy parkba megyünk sétálni. Mit vegyek fel?
Figyelt kérdés
Mivel parkba megyünk magassarkút nem kéne. De nem gáz, ha edzőcipőben megyek?2017. márc. 24. 17:48
11/17 A kérdező kommentje:
Köszi, aranyos vagy! :)) Igen, elég "erdős" az a park, van, ahol van rendes aszfaltozott út, de nem végig, szóval talán tényleg nem gáz az edzőcipő. :)
2017. márc. 24. 18:11
12/17 anonim válasza:
Zokni nélküli edzőcipő, majd leveted, miközben faljátok a pörköltet és lesz hozzá savanyútok :D
13/17 anonim válasza:
Ne menjetek holnap parkba ,elvileg esni fog
14/17 anonim válasza:
Ismét 2-es vagyok. :)
Igen, én is akartam írni, hogy holnapra rossz időt mondanak, jó lenne erre az eshetőségre is egy "B" terv.
Amellett, remélem azért tudsz valamit a pasiról, ha már erdős részre akar menni veled!
15/17 A kérdező kommentje:
Szerencsére mifelénk elvileg csak vasárnap romlik el az idő, holnapra még meleget és napsütést ígér, remélem így is marad. :) Igen, igazából már ismerem őt egy ideje és beszéltünk is már facebook-on viszonylag sokat, csak eddig még nem hívott randira. :)
2017. márc. 24. 19:04
16/17 anonim válasza:
Vannak ilyen wedges sportcipők is,amik ilyen teletalpúak de egy normális kinézetű utcai cipő is megteszi.
17/17 anonim válasza:
Hètvègère esős rossz időt mond ugyhogy ha az erdőbe mentek szerintem gumicsizmát..:-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!