Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Gáz lesmárolni az exemet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz lesmárolni az exemet?

Figyelt kérdés
Van egy fiú,aki imád smárolni,és van h több héten 2-3 lánnyal is smárol(akikkel nm jár) .. Jártunk 1 hónapot,de vége lett..a kapcsolatunk eleinte a szakítás után is kiválló volrt(randiztunk smároltunk)de mostanába elhidegültünk..Szerintetek megharagudna ha lekapnám.. ? ez nagyon gáz egy lánytól ? az csak is a fiúk feladata h lesmároljanak egy csajt,vagy a lány is megteheti ?
2010. máj. 11. 19:49
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nem gáz, én dugni is szoktam vele. Nem a téiddel persze, hanem az én exemmel.
2010. máj. 12. 09:02
 12/12 anonim ***** válasza:

Drága fiam(tudom hogy lány vagy), , neked sem lesz normális kapcsolatod... Te nem gondolod komolyan, csak játszadoztok. Azt jelenti hogy érett döntést hozol, hogy tartod magad a kimondott szavadhoz. Nem gondoltad komolyan a szakítást, csak egy kis drámára vágytál, hogy érdekesebb legyen a kapcsolatotok. Ez érett? Ha szeretitek egymást minek szakítottatok? Ez nem egy romantikus film, hogy hősszerelmesek módjára lemondotok egymásról. Ha játszani akarsz, hát játssz, de akor miért várod el a másiktól hogy ő ne játszon veled?

Fiatalság, tahóság...

Oké, hogy játék az élet, de nem fogsz nevetni a végén...

Ajánlanám a továbbgondolkozást :D

19.58-as voltam.

2010. máj. 12. 12:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!