Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit szólnátok, ha netes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok, ha netes ismerkedés után a fiú a találkozás pillanatában közölné, hogy nem tetszel neki és faképnél hagyna?

Figyelt kérdés
Történt ilyen már veletek? Vagy ti csináltatok már ilyet valakivel?
2017. márc. 21. 21:59
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
20%
Illik a randit végigcsinálni azt a szokásos "majd írok" szöveggel elbúcsúzni.
2017. márc. 21. 22:36
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
Ha normálisan közölné, hogy nem vagyok az esete, vagy egyszerűen nem tud elképzelni, mint barátnőt, szerintem azzal semmi gond. Nekem sem jön be mindenki és meg is szoktam mondani. Én jobban szeretem, ha ebben is őszinték vagyunk. És minek húzzuk egymás idejét, ha nem egymást keressük?
2017. márc. 21. 22:43
 13/27 anonim ***** válasza:
92%

Nem szólnék.

Felszállnék a legközelebbi hazafelé tartó buszra, aztán otthon kinyitnék egy jó könyvet, vagy zenét hallgatnék, stb. Tehát ott folytatnám, ahol abbahagytam.

Megérteném, hogy nem tetszem neki, nekem sem tetszik mindenki.

2017. márc. 21. 22:46
 14/27 anonim ***** válasza:
78%

Köszönöm a lepontozast! Gratulalok! Kifejtetted, hogy nem ertesz egyet velem! Meg is tudod fogalmazni, hogy miert?

Ha egy elsö talalkozasnal nem erzem, hogy többet szeretnek a masik feltöl, akkor udvariassagbol tovabb illene hitegetni? "Majd beszelünk." Szöveggel elbucsuzni, hogy ne kelljen a szemebe mondani es tudatlansagban hagyni, miert nem kerestük ezutan soha? Nagyon erett es egyenes hozzaallas!

Persze, szemelyes velemenyemet fogalmazom meg, nem varom el, hogy barki is egyet ertsen velem, de ettöl függetlenül ugy erzem, valaszoltam a kerdesre!

En szemely szerint mindig örültem, ha egy lany elmondta nekem, hogy miert nem müködik köztünk. Akar az elsö talalkozas alkalmabol, akar több eves kapcsolat utan. Ugy erzem, megha olykor fajt is vagy igazsagtalannak ereztem, de segitett reflektalnom önmagamra es vegül fejlödnöm.

2017. márc. 21. 22:50
 15/27 anonim ***** válasza:
100%

Nincs rólam kép a neten, mert tudom, hogy nézek ki. Ha lenne, biztos nem szerkesztett kép lenne, nem tenném ki magamat ilyen megaláztatásnak.

Érdekelne, hogy miért nem, kezet fognék vele, és elbúcsúznánk.

2017. márc. 21. 22:51
 16/27 anonim ***** válasza:

Nem vagyok egy Michelle Pfeiffer,de eddig nekem nem mondták élőben,hogy bocsi,kép alapján jobbat vártam.Sőt,10ből 9 mondta,hogy élőben szebb vagyok.Mondjuk mindig olyan képet próbáltam küldeni,ami tükrözi a valóságot és egyiket se photoshoppoltam rommá,meg nem trükköztem máshogy se.Ha valakinek nem tetszettem,azt még neten megírta jobb esetben,volt arra is példa,hogy felszívódott.

Arra viszont volt példa,hogy én mondtam valakinek,hogy skype után is csalódtam benne,mert mást vártam,de élőben nem azt kaptam.Ilyen csak egyszer fordult elő.

2017. márc. 21. 23:27
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
Ja,egy másik is volt,amikor a csávó 175 centisnek hazudta magát és volt kb. 150 és egy egyenes fog nem volt a szájában.Ha nem szidta volna az előtte elmenő csajokat,a külső csalódottságon még túl tudtam volna lendülni,de így inkább faképnél hagytam.
2017. márc. 21. 23:29
 18/27 anonim ***** válasza:
26%

Pár férfinek én is megmondtam az első percben,hogy :bocs,nem egymást keressük,szerintem ne raboljuk egymás idejét!

Volt olyan is aki akkor érkezett a vonattal. Mondta mikor megy vissza a következő vonat? Mondom most,5 perc múlva!

Minek adtam volna neki reményt,az időmet amikor láttam,hogy a büdös életben nem lesz köztünk semmi?!

Ez így korrekt. Szerintem...

2017. márc. 21. 23:30
 19/27 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem undorító dolog.

Nem csináltam meg senkivel, pedig "vertek" már át engem képekkel, jóképű pasiról kiderül, hogy hátul erősen kopaszodik, velem egymagas, törékeny csontú, keskeny vállú, jóval idősebb férfi. Mondjuk ezek nagyon jó fotók voltak jó beállításokból tehát nem mondhatnám hogy nem őket ábrázolták de hát... na mindegy gáz volt, végigcsináltam, aztán azóta se kerestük egymást.

Biztos van akink én is csalódás voltam, én mondjuk nem teszek fel az alakomról képet, de zsákbamacskát se árulok, látszik rajtam pl a felsőtestemen hogy nem 40 kg vagyok.

2017. márc. 21. 23:42
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
Meglepődnék, de ha ekkora az érzelmi intelligenciája, örülnék, hogy ennyi volt, és beülnék valami jó helyre vacsorázni, utána mozi.
2017. márc. 22. 00:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!