Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk Ti Vasárnap elszoktatok menni a barátnőtökhöz?
Mi is, mert kb. az az egyetlen olyan nap amikor normálisan együtt tudunk lenni, nem csak 1-2 órát :(
17/F
Bocs, hogy lányként írok.
Nálunk úgy van, hogy szinte minden nap (akár ha csak fél órára is, de) találkozunk, így a vasárnap hanyagolva van...Meg akkor már tanulni szoktam következő hétre.
(Ja, és ennek semmi köze Istenhez...)
én meg az exemmel ponthogy emiatt nem taliztam vasárnap, mert nem akartam zavarni (gondoltam a szülei is ilyenkor pihennni akarnak meg stb.)
aztán az anyukája szóvá tette nekem, h milyen dolog az, h a vasárnapot nem a b.nőmmel töltöm, h nekem mindig akkor van programom stb. egy párszor igy mentem is vasárnap (de nem emiatt lett vége)
a mostani kapcsolatomban meg végképp nem érdekel melyik napon találkozunk. sőt, mostanában még azt sem tudom,h pontosan milyen nap van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!