Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit gondoltok összejönne egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok összejönne egy bunkó sráccal?

Figyelt kérdés

A srác aznap ballagott.Este közös buliban voltunk ahol a haverjával ült és odahívott h üljek le, miután egy srác megpróbált lesmárolni.Vizes volt a szék és odaadta a felsőjét, hogy üljek rá.Kérte az msn-em én pedig mivel tudom milyen bunkó nem adtam meg neki.Akkor ő "megsértődött" én pedig átültem egy másik asztalhoz.Odajött utánam és mivel vittem magammal a pulcsiját jött hozzám, hogy kell neki.Visszaadtam és végül az ölébe ültem.Majd elváltunk.Késöbb amikor ment wc-re utánamentem, hogy jöjjön egy picit beszélni akarok vele.Azt hittem, hogy elküld, hogy ő wc-re megy, de nem.Végig hallgatott és aztmondta, hogyha baj van segít, mert egy faszi nem szállt le rólam.Elment wc-re majd amikor visszajött úgy ült az asztalukhoz, hogy végig láthasson.Azóta nem láttam=/Rengeteg közös ismerősünk van.Egy szórakozóhelyre járunk és egy városban is lakunk.

A srácról még annyit hogy eléggé szókimondó.Egy csajt szószerint úgy kosarazott ki hogy húzzá'má'!Tudom nem éri meg vele foglalkozni,de én mégis akarok.

17L/19F

Bocsi hogy hosszú lett,nemet kort írjatok pls és előre köszi!

2010. máj. 11. 16:44
 1/7 anonim ***** válasza:

Én is elég bunkó vagyok, mégis képes vagyok hosszú távú kapcsolatra... Na akkor most mi van?

Egy próbát szvsz megér.

20F

2010. máj. 11. 16:47
 2/7 anonim ***** válasza:
Miért bunkó?? de kis hülye vagy!
2010. máj. 11. 16:48
 3/7 anonim ***** válasza:
Miért lenne bunkó?
2010. máj. 11. 16:49
 4/7 A kérdező kommentje:
Velem nem bunkó meg a haverjaival meg az ő barátnőikkel.De mindenki mással eléggé az.Így nem lehet leírni.A beszédén lehet hallani meg ahogy viselkedik másokkal.Pl egy csaj összeakart vele jönni és eléggé megalázta a csajt meg kiröhögte mert nem magyar.
2010. máj. 11. 16:57
 5/7 anonim ***** válasza:

Az érdekeljen, hogy veled milyen. A szókimondó, őszinte emberekre meg gyakran mondják, hogy bunkó, mert az igazság sokszor fáj.

Szerintem megéri vele foglalkozni.

22l

2010. máj. 11. 17:33
 6/7 A kérdező kommentje:
Akkor hogy és mit csináljak?:$
2010. máj. 11. 18:53
 7/7 anonim ***** válasza:
Mármint mit csinálj hogy? Ha a továbbiakban bepróbálkozik, akkor lehet neki kicsit engedni. Nem azt mondom, hogy rántsd a lábad közé, de éreztetni lehet azért vele, hogy nem falba veri a fejét, ha utánad koslat...
2010. máj. 12. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!