Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok összejönne egy bunkó sráccal?
A srác aznap ballagott.Este közös buliban voltunk ahol a haverjával ült és odahívott h üljek le, miután egy srác megpróbált lesmárolni.Vizes volt a szék és odaadta a felsőjét, hogy üljek rá.Kérte az msn-em én pedig mivel tudom milyen bunkó nem adtam meg neki.Akkor ő "megsértődött" én pedig átültem egy másik asztalhoz.Odajött utánam és mivel vittem magammal a pulcsiját jött hozzám, hogy kell neki.Visszaadtam és végül az ölébe ültem.Majd elváltunk.Késöbb amikor ment wc-re utánamentem, hogy jöjjön egy picit beszélni akarok vele.Azt hittem, hogy elküld, hogy ő wc-re megy, de nem.Végig hallgatott és aztmondta, hogyha baj van segít, mert egy faszi nem szállt le rólam.Elment wc-re majd amikor visszajött úgy ült az asztalukhoz, hogy végig láthasson.Azóta nem láttam=/Rengeteg közös ismerősünk van.Egy szórakozóhelyre járunk és egy városban is lakunk.
A srácról még annyit hogy eléggé szókimondó.Egy csajt szószerint úgy kosarazott ki hogy húzzá'má'!Tudom nem éri meg vele foglalkozni,de én mégis akarok.
17L/19F
Bocsi hogy hosszú lett,nemet kort írjatok pls és előre köszi!
Én is elég bunkó vagyok, mégis képes vagyok hosszú távú kapcsolatra... Na akkor most mi van?
Egy próbát szvsz megér.
20F
Az érdekeljen, hogy veled milyen. A szókimondó, őszinte emberekre meg gyakran mondják, hogy bunkó, mert az igazság sokszor fáj.
Szerintem megéri vele foglalkozni.
22l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!