Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, közelebb kerül a szívetekhez az a nő (még nem barátnő), aki becézget?
Figyelt kérdés
Kedvesebbnek jön le nálatok az ilyesmi? Imponál? Jólesik? Gondolok itt ilyenekre: Édes, Drága, Bébi.2017. márc. 19. 12:55
1/7 anonim válasza:
Én kifejezetten igénylem. Az első pár csajszinál mindig kaptam ezeket,azóta hozzá vagyok szokva és szeretem :)
2/7 anonim válasza:
jól esik, mondhatni egy fajta jelzésnek veszem, hogy tetszem neki :)
24F
3/7 anonim válasza:
Egy kicsit gyanakvóvá tesz. Ha már kapcsolatban vagyunk, akkor teljesen rendben van, de amikor még nem barátnő, akkor olyan érzésem lenne, hogy reflexből mondja, mindenkinek.
4/7 anonim válasza:
Csak akkorctetszik nekik, ha csinos vagy es szep. Ketdezd csak meg ugy, h mit szolnak ahhoz, ha a fujtato, izzado, koverkes, tokas, pici malacszemu, hatalmas feneku kollegano dragamozna oket vrendszeresen.
5/7 anonim válasza:
Kezdetnek az is jól esne, vagy jó jelzés lenne ha a nevem becézett formáit használná. Ha több akkor főleg jól esne mert tudhatom, hogy én is ráléphetek kicsit jobban a gázra:).
6/7 anonim válasza:
Kedvességnek jólesik, de párkapcsolat szempontjából nem lendít előre a dolgon.
7/7 anonim válasza:
A kapcsolat elején nem lenne szerencsés. Úgy érezném, nagyon meg akar fogni, s az ilyenektől menekülni szoktam. Jobban szeretek vadászni, mint várni, hogy elejtsenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!