Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vajon miért mindig az okos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon miért mindig az okos lányokba szeretek bele? Miért olyan nehéz velük összejönni?

Figyelt kérdés
Nekem mindig is az okos lányok jöttek be. Azonban nagyon nehéz egy ilyen lányt meghódítani (sokan meg se próbálják)... Mindig is arra vágytam, hogy egy intelligens, szellemi partner legyen a párom, de soha nem jött össze, amikor ilyen lánnyal találkoztam, vagy eleve párban volt, vagy sosem akart egyáltalán párkapcsolatot. Volt egy, akinek fél évig udvaroltam, de mindhiába. Mindig valahogy ilyen lányokba szeretek bele, de sosem első látásra, akikért eddig odavoltam nem is voltak kifejezetten szépek mindig hónapok teltek el, mire elkezdtek igazán érdekelni, mert minden esetben a személyiség fogott meg, valamiért nagyon vonzó számomra, ha egy lánynak vág az esze, semmivel nem lehet jobban elcsábítani és ilyenkor külsőre is megszépülnek a szememben. Ugyanez fordítva is gyakran megtörténik, h külsőre nagyon tetszik egy lány, de amikor jobban megismerem és látom hogy nem túl értelmes, valahogy kiábrándulok belőle és már nem is látom olyan szépnek. Nyilván van egy csomó lány aki egyszerre nagyon szép és okos is,de én személy szerint kevés ilyennel találkoztam, azok is mind kapcsolatban voltak.

2017. márc. 19. 09:31
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy szellemileg te nem vagy nekik partner. ;)
2017. márc. 19. 09:58
 2/7 RoseTyler ***** válasza:
100%
Az is lehet, hogy az okos lányok maguk választanak párt és nem azt várják, hogy valaki meghódítsa őket. :)
2017. márc. 19. 10:28
 3/7 A kérdező kommentje:
Ja, nyilván. Most már mindent értek :D.
2017. márc. 19. 11:29
 4/7 anonim ***** válasza:

Sapioszexualitásnak hívják, én is ilyen vagyok. Előbb szeretek bele valaki intellektusába, mint a külsejébe.

És hogy miért olyan nehéz? Mert csak a lakosság kis részének van átlagosnál magasabb intellektusa.

2017. márc. 19. 12:01
 5/7 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy, és hány évesek között keresgélsz?
2017. márc. 19. 14:02
 6/7 A kérdező kommentje:
20-on éves vagyok, a saját korosztályomban keresek.
2017. márc. 19. 19:01
 7/7 anonim válasza:

Én is így vagyok ezzel.

Inkább érdekel, hogy értelmes legyen valaki, minthogy "ájfon" van-e a kezében vagy, hogy "pipa" van-e a cipőjén.

Nyilván a külső is számít, de számomra inkább az, hogy intelligens legyen.

Hiába szép valaki, ha az IQ-ja "gyök kettő".

2017. márc. 19. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!