Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan viselkednek a félénk fiúk? Mik a jelei annak hogy egy fiú félénk?
Figyelt kérdés
2007. nov. 21. 08:14
1/5 anonim válasza:
Szerintem eléggé élszre lehet venni,h vki félénk,vagy magabiztos. Ha vki félénk,annak több jele van,pl: ha beszélgetsz vele van h elpirul, ha rá nézel lesüti a szemét,esetleg dadoghat is amikor beszélsz vele,meg ilyenek.
2/5 anonim válasza:
én mint fiú(14 multam) nagyon félénk vagyok és azért mert "félek a lanyoktol"...ez abban jelenik meg h nézem és nem merek hozzászólni.. vagy ha igen akkor meg csak vmi vicceset mondok ami nem utal arra h járnék vele... és így nem is lesz belole semmi:(
3/5 anonim válasza:
Nálam ez érdekes, félénk srác voltam,de amióta lett egy barátom (csaj), és beszélgetek vele mindenről még szexről is. Nem félek a csajoktól. Tudom magamról, hogy ha rámnézett egy lány elkaptam a tekintetem, ha hozzámért lemerevedtem, nem tudtam se szólni se mozdulni.Ha megszólalatam a mondatot 5 percig kellett magyarázni, hogy ne legyen sértő. Vicces, de ha kineveted mégroszabb lesz. Miért is kérdezted ezt? ez egyértelmű én annak éreztem és mindenki látta is rajtam.
4/5 anonim válasza:
Hát sztem keveset látod beszélni a társaságban,haverjával,halkan beszél.stb
5/5 anonim válasza:
gyakori :halkan beszél szinte suttog ,dadog nem mer a szemedbe nézni ha, belenéz inkább elnéz vagy becsukja a szemét .nem beszél soha csak ha hozzá szolnak .lehajtott fejjel mászkál .ha valaki nevet nézi hogy nem e őt nevetik .
nem nevet soha semmin .izzad a tenyere .nem bízik senkibe .
reszketés stb.......ilyesmik ..én is ilyen letem mert olyan rendesen bántak velem a lányok .meg barátnőm se volt még pedig enm vagyok egy csúnya gyerek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!