Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Várjak még, vagy írjak rá?
Azzal kezdeném, hogy g-mailbe honnan látszik, a levél olvasottsága? Mert messengeren ugye látszódik, de email-be hol látom?
Társkeresőn írt rám a lány, pár napja viszont már email-ezünk. Értelmes, közvetlen, vidám, nyitott, csak jókat tudok róla mondani. Pont egy ilyen lányra vágyom.
15-e óta viszont nem válaszol a levelemre, pedig semmi sértőt, bántót nem írtam. :( (előtte pár óra leforgása alatt válaszolt)Elképzelhető hogy frend zone-ba kerültem?! Bár írta hogy új munkahelye van, lehet amiatt nincs ideje válaszolni. Kivárjam a hétvégét, ha nem ír, ráírjak? Szívesen találkoznék vele. F.
ja 2 napja nincs 1 perce megírni egy mailt..
na ne röhögtess már.
talált nálad vonzóbbat, szebbet jobbat. törödj bele vakvágányra rakott szevasz.
keresd a következőt.
Minden illúziód ellenére nem ismered ezt a lányt, kicsit se. Nem vonzó, hogy azt hiszed, mégis.
Ne legyél már zaklató, légyszi. Lehet csak elfoglalt vagy már leveleztek egy ideje és meggondolta magát, összejött neki vmi élőben, ezeregy baja van és elfelejtette...
Lépj túl rajta, ismétlem, nem ismered a lányt, nem jelentheted ki hogy ilyenre vágysz pár üzenet után.
Egy üzenetet küldj, amiben elmondod mennyire szeretnéd megismerni és bármire nyitott vagy. Ha erre nem reagál, vagy kifogásokat keres, akkor irány a következő kihívás és ne nézz vissza!!!
40F
Emailben csak akkor látszódik az olvasottság, ha kérsz értesítőt, amit visszaküld a másik fél HA engedi... Ha nem engedi akkor nem. Szóval emailben opcionális az olvasottság visszajelzés mind2 félnek.
Egyébként rám is ugyan úgy írt egy lány, hónapokig leveleztünk, hasonló volt mint nálad. Aztán elutazott a városba ahol lakom munkaügyben, és össze is kötöttük egy randival. Jó volt, szép volt, csókolózás volt, remények, mert a városba költözésre készült, további mindennapi chatelés. Aztán 1 hónap múlva írt, hogy más pasival folytatja inkább, és hogy "nem tudta" még a randi után hogy belém nem tud szerelmes lenni (én se, mivel 1 randi után senkibe se lettem még szerelmes (sőt 3 után se), max tetszett, és folytatni akartam...). Szóval a lényeg, hogy talonban tartott ha nem jönne jobbnak látszó, és gondolom rajtam kívül még pár másik pasit is.
Ilyesmire készülj, de éld bele magad. Ha egy piti emailt nem "tud" megírni, az már nem jelent jót...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!