Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, megfelel első randinak csak egy szimpla esti séta?
Figyelt kérdés
Van egy leányzó aki nagyon tetszik nekem, szerintem én sem vagyok közömbös számára. El szeretném hívni randizni. Arra gondoltam, hogy sétálhatnánk egyet sötétedés után és ha bejönne a dolog, utána elhívnám színházba, mivel odavan a színházért. Nektek tetszene az e-fajta "kezdés"? Vagy inkább hívjam el eleve színházba? Van jobb ötletetek? Nektek mi jön be első randinak?2017. márc. 15. 18:13
21/24 anonim válasza:
Amúgy normális emberek délután találkoznak. Miért ragaszkodsz az estéhez, mi vagy te vámpír? 😁
22/24 anonim válasza:
Nagyon rá vagy izgulva a sétára. Majd megkérdezed, van-e kedve hozzá.
23/24 holiver7 válasza:
Szerintem is korai első találkozáskor színházba vinni a lányt. Nyáron első randira mindig egy duna-parti sétára hívom el a lányokat, szigorúan sötétedés után. Rengeteg előnye van: hangulatos, romantikus, gyönyörűen ki van világítva a part, ingyenes program, szabadtéren oldottabbak az emberek, mint zárt helyiségben, zajmentes, így lehet beszélgetni és megismerni a másikat, és nem utolsósorban a közelben lakom egyedül.
24/24 KimiKomi válasza:
Én örülnék neki, ha első randira csak egy lájtosabb esti sétára mennék.
Bőven lenne idő beszélgetni, sehova se kéne sietni és az esti fények is csodálatosak.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!