Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hölgyek, megfelel első randina...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek, megfelel első randinak csak egy szimpla esti séta?

Figyelt kérdés
Van egy leányzó aki nagyon tetszik nekem, szerintem én sem vagyok közömbös számára. El szeretném hívni randizni. Arra gondoltam, hogy sétálhatnánk egyet sötétedés után és ha bejönne a dolog, utána elhívnám színházba, mivel odavan a színházért. Nektek tetszene az e-fajta "kezdés"? Vagy inkább hívjam el eleve színházba? Van jobb ötletetek? Nektek mi jön be első randinak?

2017. márc. 15. 18:13
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
80%
Este tuti nem mennék sehova,azt hinném valami perverz vagy. Nappal ,miért nem tudod elhívni?
2017. márc. 15. 18:44
 12/24 anonim ***** válasza:
50%

Hát, ha én is ismernélek nagyjából egy ideje, akkor se mennék el veled mondjuk Margitszigetre este sétálni elsőre... És nem csak a hideg miatt, ami szintén nem elenyésző tényező.

Mi a baj a kávézással, teázással, borozással?

Ott nyugodtan tudtok beszélgetni, a másikra nézni, figyelni a gesztusait, eldönteni, tényleg tetszik-e.

Ha én sétálok, a lábam elé nézek, pláne este, meg pláne ha magassarkút viselek.

Plusz arra számolj hogy az elején kínos lesz kicsit, nem árt egy minimális alkohol hogy oldódjatok. Az sem mindegy hogy hagyj neki és magadnak "menekülési utat". Nagyon könnyen meglehet hogy egyikőtöknek mégse jön be a másik. Nincs annál unalmasabb, mint még aztán róni a köröket, főleg este...

Második randi túl komoly így is. Az ismerkedős fázisban a beszélgetésen van a hangsúly, majd a testiségen. Színházban egyiket sem tudjátok megoldani, ezért abszolút kizárt első pár alkalommal. Ha már pár hete megy a dolog, akkor menjetek.

2017. márc. 15. 18:51
 13/24 Lazy Lover ***** válasza:
6%
istenem mi ez a sok paranoiás nő? akkor este ki ne tedd a lábad mert elkap a részfaxú bagoly.....
2017. márc. 15. 18:52
 14/24 anonim ***** válasza:
54%
Én benne lennék, bár inkább úgy hogy mondjuk van valami hely ahová beülhetünk egy teára vagy valamire ha már kisétáltuk magunkat. Amúgy jobb a beszélgetés központú randi az elején mint például egy mozi vagy színház. Azt meg nem értem hogy miért ne lehetne elmenni valakivel, akivel nem ott találkozok először sötétedés után sétálni...
2017. márc. 15. 18:52
 15/24 anonim ***** válasza:
88%
Itt nem feltétlen a paranoián van a hangsúly, hanem azon, hogy mondjuk egy margitszigeti séta pl nem alkalmas arra, hogy beszélgessünk, ismerkedjünk. Nem látom a másik gesztusait, nem tudok a teljes figyelmemmel felé fordulni. A vége úgyis az lesz, hogy lehuppanunk egy padra - hideg van, fúj a szél, ránk sötétedik, amúgy se kényelmesek azok a padok. Akkor már eleve jobb lett volna egy teázóban kezdeni, ha amúgy is csak ücsörgünk és dumálunk. Utána meg jöhet a séta, a program folytatásaként.
2017. márc. 15. 18:54
 16/24 anonim ***** válasza:
91%
De ha meg megerőszakol: "miért ment este sétálni vele?"
2017. márc. 15. 18:56
 17/24 anonim ***** válasza:
13%
Nyáron tökéletes lenne, de ilyen időben nem mennék el egy sétálós randira. Hívd el teázni, kávézni, sütizni. Ott lehet beszélgetni, de mégsem kint fagyoskodik szerencsétlen nő.
2017. márc. 15. 19:03
 18/24 A kérdező kommentje:
Pont ezért tettem fel a kérdést! Köszi mindenkinek a választ! Szóval az lenne a legjobb, ha beülnénk valahova, aztán ha kedvünk van és megfelelőek az időjárási körülmények sétálunk egyet? A színházat akkor meghagyom későbbre.
2017. márc. 15. 19:06
 19/24 anonim ***** válasza:
18%
Én az evésre szavazok, remélem nem éri be egy kappucsinóval mert vérbeli nő ő is ha annyit szeret enni, mint én akkor készítheted a bukszád aranyom :D
2017. márc. 15. 19:31
 20/24 anonim ***** válasza:
50%

Jobb lenne egy sima beülés teázöba/bárba. A séta alapvetően nem rossz, de zavarna, hogy nem láthatbám úgy a gesztusait, nem figyelhetném úgy, mint egymással szemben ülve egy beszélgetés alatt. A színdarabokat én is nagyon szeretem, de a színház első randinak nem valami jó: túl sok is és nem is lehet közben beszélgetni, ismerkedni.

22/L

2017. márc. 15. 19:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!