Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, megfelel első randinak csak egy szimpla esti séta?
Hát, ha én is ismernélek nagyjából egy ideje, akkor se mennék el veled mondjuk Margitszigetre este sétálni elsőre... És nem csak a hideg miatt, ami szintén nem elenyésző tényező.
Mi a baj a kávézással, teázással, borozással?
Ott nyugodtan tudtok beszélgetni, a másikra nézni, figyelni a gesztusait, eldönteni, tényleg tetszik-e.
Ha én sétálok, a lábam elé nézek, pláne este, meg pláne ha magassarkút viselek.
Plusz arra számolj hogy az elején kínos lesz kicsit, nem árt egy minimális alkohol hogy oldódjatok. Az sem mindegy hogy hagyj neki és magadnak "menekülési utat". Nagyon könnyen meglehet hogy egyikőtöknek mégse jön be a másik. Nincs annál unalmasabb, mint még aztán róni a köröket, főleg este...
Második randi túl komoly így is. Az ismerkedős fázisban a beszélgetésen van a hangsúly, majd a testiségen. Színházban egyiket sem tudjátok megoldani, ezért abszolút kizárt első pár alkalommal. Ha már pár hete megy a dolog, akkor menjetek.
Jobb lenne egy sima beülés teázöba/bárba. A séta alapvetően nem rossz, de zavarna, hogy nem láthatbám úgy a gesztusait, nem figyelhetném úgy, mint egymással szemben ülve egy beszélgetés alatt. A színdarabokat én is nagyon szeretem, de a színház első randinak nem valami jó: túl sok is és nem is lehet közben beszélgetni, ismerkedni.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!