Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmennétek így buliba?
Figyelt kérdés
a haverotoknak van csaja és a másik haverodnak aki jönne veled annak még nincs viszont kavar egy csajjal. Én meg egyedűl ott vagyok vagy nem tudom:D nekem nincs kedvem de ti elmennétek?2010. máj. 10. 20:33
1/5 anonim válasza:
el hát, attól h van párja, még veled is lesznek, meg biztos neked is lesznek ott ismerőseid, és kitudja még meg is ismerhetsz valakit. Ne hagyd ki a bulit mert szingli vagy...bulizz amég lehet, én ezt tudom mondani :D
3/5 anonim válasza:
Én azokon a bulikon érzem a legjobban magam, ahová nincsen kedvem elmenni ;)
Egyébként ne zavarjon, nem azért hívnak el magukkal, hogy utána lekoptassanak, tapasztaltam már mindkét oldalt :)
4/5 A kérdező kommentje:
OKés hát elmegyek aztán majd kiderül mi lesz. Bár 0-a kedvem van.
2010. máj. 10. 20:42
5/5 anonim válasza:
menj, ha van lehetőséged :)
majd ha ott leszel, biztos elkap a feeling :D
sosem tudhatod, mi lesz belőle ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!