Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi a véleményetek az olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek az olyan nőkről akiknek fontos a pénz?

Figyelt kérdés
Persze azért nem olyan kategória, hogy pénzért "bármit" mindegy ha 85 éves és 140kg-s Vajna papa, nem ilyenre gondolok azért. Hanem egy még normális kategóriába beillő fiatal lány, aki azért hangoztatja is, hogy neki fontos a pénz, jól szeretne élni, nála ez elvárás stb. Szerintetek aki így gondolkodik az defektes/hülye?
2017. márc. 11. 23:20
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
33%
Minden nőnek fontos a pénz, csak eltérő mértékben, aki meg azt mondja, hogy nem, az hazudik. Van aki beéri egy átlag felett kereső pasassal, de van akinek a csillagos ég sem elég...
2017. márc. 12. 01:43
 12/19 anonim ***** válasza:
86%

De ezt nem értem, minden pénzbe kerül. A férfiaknak is. Nekik is fontos a pénz, gondolom, nem lopják a kaját, áramot.

Valaki tényleg magyarázza meg, hogy valaki másnak a pénze hogy lesz az enyém? Mert a fordítottját sem tudom elképzelni, hogy randizom valakivel, és tömöm a zsebeit bankókkal.

2017. márc. 12. 05:07
 13/19 anonim ***** válasza:
82%
Azok normálisan gondolkodó nők. Kimondottan szerelemből nem lehet egy életet felépíteni.
2017. márc. 12. 07:00
 14/19 anonim ***** válasza:

Ha a hölgy jól keres és nem akarja, hogy a párja lehúzza, érthető. Szerintem két hasonló anyagi helyzetű ember kapcsolata a legfelhőtlenebb anyagi szempontból.

De ha ő nem keres sokat viszont ezt elvrája a másiktól,az már lehúzás. Persze gondja így sem lesz, mert ha jó nő, talál olyat aki eltartja. Ha ő így akar élni, az már az ő baja. Én nem szeretnék kiszolgáltatott helyzetbe kerülni egy másik embertől, mert ő finanszírozza a szükségleteimet.

2017. márc. 12. 09:33
 15/19 anonim ***** válasza:
Nyilván nem lehet csak szerelmből életet fölépíteni, de a szerelemre alapozva lehet közösen fölépíteni azt az életet. Csakhogy nagyon sok csaj szeretné a első évek küzdős, spórolós időszakát egyszerűen átugrani, és beleülni a jóba, közben pedig élvezni az édes életet. Ám ilyen jó parti nem mindenkinek jut, és akinek mégis, azok is általában valamilyen formában megfizetik az árát...
2017. márc. 12. 11:02
 16/19 anonim ***** válasza:
Ha van 20 millám a bankban, ami nem sok, de akkor kérhetem a férfiaktól bankkivonatukat, hogy ne az én hátamon kapaszkodjanak fel?
2017. márc. 12. 12:47
 17/19 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

A legtöbb embernek fontos a pénz, nem gondolok semmit róluk. Nekem is fontos a pénz, sokaknak az, mindenki úgy teremti elő, ahogy akarja, vagy tudja.

Én azért tanulok, meg dolgozok, hogy mocsok gazdag legyek, igen :D Naés? :D Jobb, mintha otthon ülnék csórón, és szidnám a gazdagokat, miközben én semmit nem csinálok azért, hogy nekem jobb legyen, érted. Én nem sajnálom más lányoktól a drága cuccokat. Jó nekik.

2017. márc. 12. 14:29
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Nézzünk egy ellenpéldát...

Van egy közeli ismerősöm, nő, átlagos anyagi körülmények között. Van egy kis lakása, stabil munkahelye. Egyszer összejött egy pasival, akinek konkrétan semmije nem volt harmincas évei elején: se szakmája, se rendes munkája (alkalmi munkákból tengődött), vagyona meg pláne. A nő úgy volt vele, hogy a pénz nem számít, a szerelem fontosabb, neki megvan, ami kell, jöhet a pasi...

Hát nem lett hosszú életű kapcsolat. Mert az, hogy valaki ennyire "link" anyagilag, az a jellemére is utal, az élet más területein se lehet túl sok jóra számítani tőle. Ez a kapcsolatban be is bizonyosodott: minden a nőre hárult, neki kellett kezelnie az összes problémát, a pasi csak elvolt a kapcsolatban.

2017. márc. 13. 12:14
 19/19 anonim ***** válasza:

Hogy mi a véleményem az ilyen nőkről? Az, hogy velem jól járnának, mert elég jó anyagiakkal vagyok..

De privátot köszi nem kérek, mert amikor néha elhintek egy ilyen választ, mindig, jön vagy 5 privát üzenet, hogy ismerkednének velem.:D

2017. márc. 13. 22:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!