Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek az olyan nőkről akiknek fontos a pénz?
De ezt nem értem, minden pénzbe kerül. A férfiaknak is. Nekik is fontos a pénz, gondolom, nem lopják a kaját, áramot.
Valaki tényleg magyarázza meg, hogy valaki másnak a pénze hogy lesz az enyém? Mert a fordítottját sem tudom elképzelni, hogy randizom valakivel, és tömöm a zsebeit bankókkal.
Ha a hölgy jól keres és nem akarja, hogy a párja lehúzza, érthető. Szerintem két hasonló anyagi helyzetű ember kapcsolata a legfelhőtlenebb anyagi szempontból.
De ha ő nem keres sokat viszont ezt elvrája a másiktól,az már lehúzás. Persze gondja így sem lesz, mert ha jó nő, talál olyat aki eltartja. Ha ő így akar élni, az már az ő baja. Én nem szeretnék kiszolgáltatott helyzetbe kerülni egy másik embertől, mert ő finanszírozza a szükségleteimet.
A legtöbb embernek fontos a pénz, nem gondolok semmit róluk. Nekem is fontos a pénz, sokaknak az, mindenki úgy teremti elő, ahogy akarja, vagy tudja.
Én azért tanulok, meg dolgozok, hogy mocsok gazdag legyek, igen :D Naés? :D Jobb, mintha otthon ülnék csórón, és szidnám a gazdagokat, miközben én semmit nem csinálok azért, hogy nekem jobb legyen, érted. Én nem sajnálom más lányoktól a drága cuccokat. Jó nekik.
Nézzünk egy ellenpéldát...
Van egy közeli ismerősöm, nő, átlagos anyagi körülmények között. Van egy kis lakása, stabil munkahelye. Egyszer összejött egy pasival, akinek konkrétan semmije nem volt harmincas évei elején: se szakmája, se rendes munkája (alkalmi munkákból tengődött), vagyona meg pláne. A nő úgy volt vele, hogy a pénz nem számít, a szerelem fontosabb, neki megvan, ami kell, jöhet a pasi...
Hát nem lett hosszú életű kapcsolat. Mert az, hogy valaki ennyire "link" anyagilag, az a jellemére is utal, az élet más területein se lehet túl sok jóra számítani tőle. Ez a kapcsolatban be is bizonyosodott: minden a nőre hárult, neki kellett kezelnie az összes problémát, a pasi csak elvolt a kapcsolatban.
Hogy mi a véleményem az ilyen nőkről? Az, hogy velem jól járnának, mert elég jó anyagiakkal vagyok..
De privátot köszi nem kérek, mert amikor néha elhintek egy ilyen választ, mindig, jön vagy 5 privát üzenet, hogy ismerkednének velem.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!