Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak jó diszkrét társkeresők?
Nem tudom, de néha láttam az elittárs reklámját. Ott még csak képeket is akkor nézhetsz meg, ha fizetsz érte. Emiatt úgy lehet gondolni, hogy csak komoly társkeresők vannak fent, viszont lehet, hogy csak beetetés és kamuprofilok is vannak. Nincs tapasztalatom.
Egyébként milyen nemű és korú vagy, kérdező?
Az Elittárs nem annyira jó erre a célra. Egyrészt elég sokan felregisztrálnak (mert az ingyenes), aztán vagy sohasem fizetnek prémium tagságért vagy ha igen, akkor meg sanszos, hogy a csajok nem csak kötetlen kapcsolatot akarnak a pénzükért.
Amit én javaslok az a Tinder. Ingyenes, egy próbát megér. Bár az meg kevésbé diszkrét (kamu FB profil hozzákapcsolással esetleg).
Vagy ha nagyon nem akarsz elköteleződni, akkor még az eropolisz.hu erotikus társkeresőn is körülnézhetsz, de ott meg többségében olyan csajok keresnek, akik nem csak egy pasit akarnak találni, hanem valami súlyosabb perverziójukat élnék ki. De ha a nem elköteleződni ezt jelenti, akkor ide is ingyen regisztrálhatsz, és még üzenetet is küldhetsz. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!