Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ingyenes társkeresők vannak, ahol forgalom is van?
2-es válaszolónak mondanám, hogy mindegy, mert a nőknek is elő kell fizetniük, mint a férfiaknak, szóval ilyen szempontból édes mindegy, csak, ha jó nő vagy, akkor írnak neked 20-an egy nap alatt, vagy többen, meg verik rád a micsodájukat, ha meg átlagos kinézetű, vagy az alatti férfi vagy, akkor mindenki le fog s***ni téged, nagyjából, mint oroszok az ukránokat :D
amúgy meg én több társkereső oldalt is kipróbáltam és egyik sem ingyenes teljes egészében, vannak pl. Cronos, Origo Randi, Páratlan nevű oldalak, ahová regisztráltam, meg Badoo-ra is regisztráltam, ezeken a regisztráció ingyen van, de pl. bizonyos szolgáltatásokét fizetni kell, pl. hogy sms-t küldhess egy nőnek, vagy, hogy korlátlan mennyiségű üzenetet írhass, ahhoz is előfizetőnek kell lenni, Origo Randin egy üzenetet nem küldhetsz ingyen, csak, ha fizetsz, olyan oldalakon, mint az Elittárs, ott meg már rögtön a regisztráció végén elő kell fizetned, oda is regisztrálni akartam, így tudom, hogy milyen, jó nagy s*** az összes ilyen oldal, sokan kamu képekkel vannak fent, fizessél, de közben a felszínes nőknek, ha nem tetszel, akkor ugyanúgy nem állnak szóba veled, mint élőben, amelyik pasi meg jóképű az élőben is tud csajt szerezni magának, Elittárson még azt is meg kell adnod regisztrációnál, hogy mennyi pénzt keresel nettóban, na ebből is látszik, hogy ezt az oldalt sem a csóró, munkanélküli, átlagos kinézetű embereknek, hanem a felszínes és pénzéhes pi*****ak találták ki, akik neten kereshetnek maguknak egy gazdag palit, akinek a nyakán elélősködhetnek, de ez nem szerelem, ez élősködés, ha fő szempont egy nőnél, hogy neked mennyi pénzed van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!