Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nyugtalan láb szindrómás fiúval járnátok, vagy kizáró tényező?
Omg.
Én nö vagyok, nekem is előjön néha, de most azért mert esténként szegény nem tud aludni azért mert kényszeresen mozgatni kell a végtahjait... hát nem tudom miért lehetne ez kizaró ok.
Engem inkább vizsgán vagy órán zavar és nem párkapcsolatban. Elég irritáló, amikor elmész egy fontos írásbeli vizsgára vagy beülsz egy órára és próbálsz a feladatra összpontosítani, de így is látod, hogy melletted folyamatosan ugra-bugra szerű mocorgás van vagy érzed, hogy remeg alattad a padló, mint a földrengés, esetleg még hangja is van, ahogy csapkodja a talpát a földhöz vagy a lábfejét az asztalnak a lábához.
Túl sokat nem lehet tenni ellene. Én például a körmöm mellett a bőrt szoktam rágni automatikusan, ami gusztustalan, ráadásul van aki távolról úgy látta, mintha az orromat túrnám ilyenkor. Nem egyszer jött oda hozzám valaki, hogy udvariasan megkérjen hogy ne túrkáljam az orromat óra alatt. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!