Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire kizáró tényező...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire kizáró tényező partnerválasztásnál, ha a nő soha nem iszik alkoholt?

Figyelt kérdés

24 vagyok, nekem ez a normális, viszont ha randira hívnak, általában előkerül az alkohol. Senki kedvéért nem iszom, és ekkor meghal a hangulat. Ennél már csak az a rosszabb, hogy nem fogadják ezt el, hanem eépítenek emiatt. Az nem zavar ha a pasi italozik olykor, de rám ne próbálja meg seni rámerőltetni.

A kortársaim meg rendesen kinéznek maguk közül emiatt. Tényleg ilyen fura ez?

2015. nov. 21. 16:15
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen elég furcsa... Én speciel nem szeretek magamban inni ezért nem árt ha a párom vevő egy pofa sörre. De téged is meg tudlak érteni. Jobban örülnék ha valaki mértékkel inna néha alkoholt mintha soha.
2015. nov. 21. 16:17
 2/10 anonim ***** válasza:
32%
Próbáld ki.
2015. nov. 21. 16:18
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy fura! Amúgy rám is így néznek mert 26 vagyok, és még részeg sem voltam soha! van olyan férfi aki ilyen lányt keres! De én sem szoktam inni alkoholt! Szilveszterkor is csak alkoholmentes Törley-t iszom :D

26/f

2015. nov. 21. 16:20
 4/10 opened paradise ***** válasza:
Sokaknál az,jó darabig tapasztaltam a másik oldalról,de nekem pozitív lenne és nem vagyok ezzel egyedül.
2015. nov. 21. 16:24
 5/10 RRR ***** válasza:
ne kellene,hagy az legyen
2015. nov. 21. 16:24
 6/10 anonim ***** válasza:
Engem em zavarna, ha a párom nem inna egyáltalán alkoholt, de akkor ő se morogjon órákig, ha én néha a haverokkal meginnék, egy-egy sört vagy netalán valami rövidet is.
2015. nov. 21. 16:49
 7/10 anonim ***** válasza:

Engem nem zavarna, azután h megtudom az okát...

Szóval azon ne csodálkozz, ha kérdezik...

"nekem ez a normális"

Most ez olyan mintha egy vega azt mondaná h az a normális ha valaki nem eszik húst... Persze az ő szemszögéből... de nem gondolnak más szemszögére

2015. nov. 21. 17:20
 8/10 anonim ***** válasza:
Nekem még tetszene is, mert akkor megihatom az ő részét is!
2015. nov. 21. 17:41
 9/10 anonim ***** válasza:
számomra elég furcsa, hogy randin előkerül az alkohol! bár lehet, hogy le vagyok maradva... én ritkán iszom, de akkor kimondottan jól esik. nem mondom, hogy kizáró ok lenne, de mindenképpen hátrány ha egy nő sosem iszik. egy évben párszor jól esik "becsiccsenteni" egy kicsit és ilyenkor a lányok amúgy is cukik.
2015. nov. 21. 20:30
 10/10 Sunshinedoll ***** válasza:
Elég gáz, ha valakivel csak úgy tudunk együtt lógni, ha csak alkoholt iszunk. Nekem volt olyan muszlim barátom, aki soha nem ivott alkoholt, én meg elég sokat borozok meg pálinkázok, sose volt ebből probléma. Én felfogtam, hogy ő nem iszik, ő meg felfogta, hogy felnőtt ember vagyok, és nekem jól esik, ezen kívül is volt témánk.....
2015. nov. 22. 01:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!