Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Skorpió férfi, ikrek nő?
utolsó: ő is 'ilyen':-)
volt már ilyenről szó
szóval "nem normális" pasi:-)))
Még ha nem is hinnék benne én azért nem tartanám butának. Amúgy én is van, hogy elovasom és volt elég gyakran mostanában, hogy bejött és lehet, hogy csak véletlen, de lehet, hogy nem. Amúgy általában a Skorpiókat elég szeszélyeseknek mondják, és ezt tényleg tapasztaltam is. Az érzéseiket nem annyira szeretik kimutatni. Tűzjegyekkel, különösen Oroszlánnal nagyon hadilábon tudnak állni, de igazából szinte mindenkivel. Ha jól tom Ikerrel szenvedélyes kapcsolatra van kilátás, de elég régen olvastam ilyesmit, lehet hogy tényleg olyan rovatban kellene feltenni vagy Horoszkópos könyvet olvasni.
De az is igaz, hogy csak akkor szabad komolyan venni, ha jót ír.:)
13:47: az ezoterika is egyfajta hit. Még ha ez a magad fajta korlátoltaknak elfogadhatatlannak tűnik is.
Előbb tartom emberi butaságnak egy kitalált, nagy hatalommal felruházott mesebeli lény iránti rajongást, meg azt hogy neki külön építményeket emelnek, szervezetten népszerűsítik... az asztrológiában legalább nem zárható ki teljesen, hogy van valami valóságalapja. Mint ahogy a holdfázisok is hatással vannak (különösen a pasik) viselkedésére. Az asztrológia valós jelenségek kihatását próbálja meg kutatni, és nem pusztán egy mesebeli figuráról szól, meg a benne való vak hitben.
Annak van valóságalapja, hogy a nap, hold és csillagok együttállása befolyásolja egy ember személyiségét, tetteit?
Ugyanakkor népbutítás mindkettő, és a lényegük is ugyanaz, lehúzni pénzel azt aki nem képes ésszerűen gondolkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!