Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért történik mindig ez velem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért történik mindig ez velem?

Figyelt kérdés
Volt egy majdnem 4 éves kapcsolatom és azóta nem jön össze semmi a férfiakkal. 1-2 találkozás után irogatnak minden nap facebookon, kedvesnek tűnnek aztán idővel kijelentik, hogy csak szexet akarnak, nem érdekli őket komoly kapcsolat. Én ebben nem vagyok benne, szóval megszakad a kommunikáció. De pár hónap múlva látom facebookon, hogy lett barátnőjük! Ez nem egyszer fordult elő velem. Miért nem tudnak rám úgy gondolni a pasik mint barátnőjelölt? Miért csak egy tárgyként kezelnek? Pedig egyáltalán nem úgy viselkedem. Mással is előfordult már ez?
2017. márc. 5. 17:24
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
57%

#8 jót ír. Az van, hogy egy csomó srác bárkivel szexelne. Tehát egy ilyentől a közeledés pont ennyit jelent. Ettől még az érzelmek ritkák náluk is és legalább egyenesek nem verték át, hogy pár dugás után mondják mi van.

És te érzel irányulna valamit? Az is lehet, hogy csak nem a megfelelő körben ismerkedett, akik hozzád valók.

De ez, hogy fejleszted magad azért jó, mert ez akkor is izgi ha lesz pasid. Tanulhatnának is valami újat. Attól is jobban érezném magad.

És a lényeg, hogy a legvonzóbb az, ha érezni rajtad azt, hogy jól vagy :)

2017. márc. 5. 18:32
 12/27 anonim ***** válasza:
Bocs telefon szétjavította...
2017. márc. 5. 18:33
 13/27 A kérdező kommentje:
Szerintem a szépség elég szubjektív dolog, de én eleve nem nézek ki átlagosan (ezt most nem részletezem) inkább azok a lányok, akikkel összejöttek az átlagosak :)
2017. márc. 5. 18:33
 14/27 A kérdező kommentje:
Ez a #8asnak ment.
2017. márc. 5. 18:36
 15/27 A kérdező kommentje:
Oké, értem akkor több ilyen témát kell beiktatnom. Csak eddig féltem, hogy elijesztem őket az ilyen kérdésekkel :/
2017. márc. 5. 18:39
 16/27 A kérdező kommentje:
Ja és még vmi eszembe jutott. #11-es ugye azt írta, hogy vannak ezek a komolytalan srácok, akik bárkivel lefekszenek.. de az, hogy lehet, hogy mindig utánam javulnak meg és találják meg a nagy ő-t?
2017. márc. 5. 18:59
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen jó hatással vagy a férfiakra. Boldogok lesznek csak mással :D

Ne lehet, hogy kicsit kemény vagy?

2017. márc. 5. 19:08
 18/27 anonim ***** válasza:
7%
Mert te vagy az elrettento pelda, h na ilyen nagykepu, ontelt, buta libat nem szabad baratnonek valasztani. Meg krll dugni,aztan helloka es osszejonni egy csinos,ertelmes,normalis lannyal.
2017. márc. 5. 19:11
 19/27 A kérdező kommentje:
#17 haha :D milyen értelemben lennék kemény? (Amúgy lehet,de kiváncsi vagyok mire gondolsz)
2017. márc. 5. 19:11
 20/27 A kérdező kommentje:
#18 jólvan, ez is egy vélemény :)
2017. márc. 5. 19:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!