Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért történik mindig ez velem?
mit tudsz nyújtani amiért veled akarnának lenni?
nem lehet, hogy nem látják benned azt az értéket amiktől több tudnál lenni a szemükben, mint egy szexre alkalmas partner?
24F
Talán a külsőd-öltözködésed mást mond a férfiaknak, mint szavaid-valódi célod...a díszpitákból éppen elég "az", mint mondják.
No, meg pofibukon párkapcsolatot "építeni-tervezni", szerintem halott ügy.
Persze, lehet nem vagy elég komoly-érett párkapcsolatra, de e pár sorból csak találgatni lehet, mert semmit sem tudni személyedről.
Szóval, így inkább azt gondolom rosszul "adod el magad".
és te pontosan közlöd az elején, hogy milyen céllal ismerkedsz?
és teszel is érte, hogy ez megvalósuljon?
Nem nézel ki elég jól ahhoz, hogy azok a srácok komoly kapcsolatot akarjanak tőled.
Rengeteg férfivel van úgy, hogy komoly kapcsolatot szeretne egy számára szép lánnyal, de közben meg az ő szemében átlagoskább lányokkal közben el tudna képzelni kötetlen kapcsolatot is. Akár az arcod, akár az alkatod miatt, én arra tudok gondolni hogy a srácok akikkel ismerkedsz nem vesznek téged komolyan a külsőd miatt. Lehet még akár szeretőnek is el tudnának téged képzelni, akikkel összejárnak hónapokig, de nem vagy olyan vonzó a szemükben, hogy több is érdekelje őket veled.
Gondold végig hogy hogyan nézett ki a majdnem 4 éves kapcsolatod külsőre és hogyan néznek ki a srácok, akikkel mostanában ismerkedsz. Próbálj olyasmi külsejű férfiakkal ismerkedni, mint ahogy a barátod is kinézett
#7:
hmm lehet én hülyeséget csinálok, de én kb ezzel indítok, ha valaki felveti az ismerkedést, hogy én CSAK komoly kapcsolatot keresek...tehát ne legyen olyan, hogy X idő eltelte után mondom és megjátszaná a másik az első vagy x. szexig...
mondjuk nők ritkábban csinálnak ilyet, de volt már olyan tini koromban, hogy csaj csak szexet akart tőlem
24F
Őszintén szólva én nem értem az ilyen prolémákat.
Egy randi nem arra való, hogy megismerd kicsit a másikat, a nézeteit, hogy el tudd dönteni, akarsz-e tőle valamit hosszabb távon?
Pl szerintem egy randin alapdolognak kellene lennie, hogy beszélni ÁLTALÁNOSSÁGBAN olyanokról, hogy kinek kb hány kapcsolata volt, akar-e gyereket, házasságot majd, stb. Mert ha ezek nincsenek meg, tapasztalataim szerint ezek után van a "együtt vagyunk 7 éve, de nem kérte meg a kezem, mit tegyek?" vagy "nem akar gyereket, mit csináljak?" kérdések.
Szerintem érdemes lenne valamelyik randin úgy alakítani a beszélgetést, hogy ezekről szót ejtsetek nagy vonalakban.
Gondolom neked is nyilvánvaló, hogy ha tudod, hogy a másik nem akar soha gyereket, és ezt 100%-ig biztosra mondja (és nem úgy, hogy nem tudja még, egyelőre nem akar, stb), akkor nyilván nem kezdesz bele vele egy komoly kapcsolatba, azt gondolván, hátha megváltozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!