Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Beválhat valakit azért felvenn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beválhat valakit azért felvenni egy munkahelyre, hogy közelebb kerülhessek hozzá?

Figyelt kérdés

Évekkel ezelőtt volt egy lány, akihez próbáltam közeledni, de elutasított. Szerintem ő azóta már azt sem tudja ki vagyok, én viszont a mai napig érdeklődöm iránta. Megtudtam, hogy egy kávézóban felszolgáló és, hogy nincs senkije jelenleg. Azóta a karrieremben jelentős előremenetelt értem el, saját asszisztensem van. Ráadásul pont keresünk valakit állandó asszisztensnek, jelenleg egy helyettesítő dolgozik nekem. Ezzel a lánnyal van egy közös ismerősünk, aki ha úgy van tudna szólni neki, hogy keressen meg engem a munkával kapcsolatban. Kész lennék arra is, hogy megduplázzam azt a pénzt, amit most keres a kávézóban, az sem érdekel, ha egy részét saját zsebből kellene állnom.

Szerintetek elsülhet jól (is) ez a terv? Én úgy gondolom, hogy ezzel mindenki csak jól járna, és ha esetleg elfogadná az állást, akkor úgymond "kénytelen" lenne velem tölteni a napjának egy részét, és jobban megismerhetne, meg persze én is őt.

2017. márc. 5. 12:37
 1/7 anonim ***** válasza:
83%

Egy beteg allat vagy. Megint egy idiota, aki nem erti meg, h a nem az nem.

Mibol gondolod,te szerencsetlen,h az elozmenyek utan o szeretne majd, h te legyel a fonoke? Hogy neked legyen kiszolgaltatva, fonok-beosztott viszonyban,fuggosegi helyzetben,amuben te majd szepen ujra elkezdesz nyomulni,csak most nem kuldhet el kovetkezmenyek nelkul. Aham, biztos ez az alma.

2017. márc. 5. 12:45
 2/7 anonim ***** válasza:
49%

Ez a sztori annyira otletes,nagyon tetszett! Beteg allat vagy,de nekem tetszik :) En megyek hozzad asszisztensnek.

:)

N

2017. márc. 5. 13:25
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

És ha nem akar tőled semmit munkán kívül, akkor elküldöd?

Milyen munkahely az, ahol mindegy ki az asszisztens?

Egy felszolgáló kqrvára érthet hozzá.

2017. márc. 5. 13:28
 4/7 A kérdező kommentje:

#1: Jól néznénk ki, ha az első nem után mindenki feladná a célját. Mint mondtam, valószínűleg azt sem tudja már, hogy ki vagyok. Miért lenne nekem kiszolgáltatva? Nem rabszolgának venném fel, hanem asszisztensnek, fizetésért. Nem úgy nyomulnék rá, ahogy azt te elképzeled, sőt, az elején hagynám, hogy maguktól történjenek a dolgok. Szerinted ha valakivel nap, mint nap egy légtérben vagy, együtt ebédeltek, együtt jártok találkozóra, akkor nem ismeritek meg egymást anélkül, hogy direkt ezzel a céllal fordulnátok egymáshoz?

#2: Kifejtenéd miért vagyok beteg állat?

#3: Ha nem akar tőlem semmit, akkor átrakatom egy másik részlegre, vagy ha akar, akkor felmond és visszamegy kávét főzni.

Emailekre válaszolni, találkozókat megszervezni, emlékeztetni engem erre-arra szerintem nem igényel olyan hatalmas nagy szaktudást. Egy értelmes, érettségizett ember simán meg tudja ezeket csinálni, ráadásul milliószor jobb ez a munka, mint 12 órában robotolni egy kávézóban.

2017. márc. 5. 13:34
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Semmilyen szempontból nem jó ötlet, de ha ennyi eszed van, hát rajta.
2017. márc. 5. 13:52
 6/7 anonim ***** válasza:

Szerintem pedig jó ötlet, próbáld meg.

Az is lehet egyből nemet mond és nincs miről beszélni, vagy összejön közben valakivel és megint nincs miről beszélni. Úgy látom egyikőtöknek sincs veszíteni valója.

2017. márc. 5. 14:21
 7/7 anonim ***** válasza:
Óó, pedig a nem az nem. Ha valaki nem vonzódott hozzád iksz éve, nem fog vonzódni most sem, és kevesen szokták elfelejteni az embereket, akik hajtottak rájuk, szóval szerintem kicsit rosszul működik a realitásérzéked. És az, hogy eltervezed, hogy hogyan fogtok összejönni, pont azt jelzi, hogy nyomulni akarsz rá, mert hidd el, hogy nem olyan lesz, mint amilyennek elgondolod. Ha valaki visszautasított, az pocsék, de túl kell tenned magadat rajta. Neki ez csak kellemetlen lesz, és gondolom, nem akarsz kitolni vele.
2017. márc. 5. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!