Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok,10-ből hány lány fog igent mondani?
Azt tervezem, hogy kimegyek az utcára, vagy valamelyik plázába és 10 csinos lányhoz fogok odamenni a következő szöveggel:
"-Szia nem te vagy véletlenül a legcsinosabb lány ebben a városban? Mert őt szeretném meghívni egy italra."
Jelenleg jól elvagyok szingliként, nem feltétlen vágyom kapcsolatra, szóval nincs tétje a dolognak, pusztán a kíváncsiság hajt, persze ha úgy alakul semmi jónak nem vagyok az elrontója.
Rólam annyit kell tudni, hogy így külsőre teljesen átlagos , jól szituált, 20-on éves férfi vagyok, leginkább az arcom szokott tetszeni a lányoknak, bár én semmi különöset nem látok benne, de biztos valami színész vagy énekes képéhez hasonlít ,vagy mit tudom én.
Tippeket várok, hányan fognak igent mondani.
Én elutasítanálak.
Ugyanis ez a bók el van cseszve. Nem a lányt dicséred vele, hanem te a legjobb nőt akarod. Ha ő csak a második legszebb nő akkor már nem is kell.
Ettől én egy kicsit se erezném magam különlegesnek. Úgyhogy mennél a levesbe, a fütyülő kőművesek mellé.
Szerintem ez egy átlagos, nem egyedi duma. Őt szeretném elhívni egy italra: ezzel azt sugallod neki, hogy csak egy ital után álljon veled szóba. Csak azzal tudod megnyerni a kegyeit.
Írom ezt 29f-ként.
Bírnám, ha valamelyik megkérdezné, hogy mindenkinek ellövöd-e ezt a poént :D
Amúgy én nem hagynám magam meghívni egy italra, csak azért, mert tetszik a külsőm. Egyébként is erőltetett a szöveg. Ha már dicsérni akarod őket, akkor mondj simán annyit, hogy nagyon csinosak...
21/L
3-4-re tippelek, de most már muszáj megcsinálnod :D
Azért vicces látni, hogy jónéhányan fel sem fogták a kérdést, csak nekiálltak tenni az agyukat, hogy ők mennyivel jobbak, mert nem lehetne ilyen béna szöveggel felszedni őket :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!