Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit gondoltok,10-ből hány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok,10-ből hány lány fog igent mondani?

Figyelt kérdés

Azt tervezem, hogy kimegyek az utcára, vagy valamelyik plázába és 10 csinos lányhoz fogok odamenni a következő szöveggel:

"-Szia nem te vagy véletlenül a legcsinosabb lány ebben a városban? Mert őt szeretném meghívni egy italra."

Jelenleg jól elvagyok szingliként, nem feltétlen vágyom kapcsolatra, szóval nincs tétje a dolognak, pusztán a kíváncsiság hajt, persze ha úgy alakul semmi jónak nem vagyok az elrontója.

Rólam annyit kell tudni, hogy így külsőre teljesen átlagos , jól szituált, 20-on éves férfi vagyok, leginkább az arcom szokott tetszeni a lányoknak, bár én semmi különöset nem látok benne, de biztos valami színész vagy énekes képéhez hasonlít ,vagy mit tudom én.

Tippeket várok, hányan fognak igent mondani.

2017. márc. 4. 17:23
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
91%

Én elutasítanálak.

Ugyanis ez a bók el van cseszve. Nem a lányt dicséred vele, hanem te a legjobb nőt akarod. Ha ő csak a második legszebb nő akkor már nem is kell.

Ettől én egy kicsit se erezném magam különlegesnek. Úgyhogy mennél a levesbe, a fütyülő kőművesek mellé.

2017. márc. 4. 17:59
 12/18 anonim ***** válasza:

Szerintem ez egy átlagos, nem egyedi duma. Őt szeretném elhívni egy italra: ezzel azt sugallod neki, hogy csak egy ital után álljon veled szóba. Csak azzal tudod megnyerni a kegyeit.

Írom ezt 29f-ként.

2017. márc. 4. 18:13
 13/18 anonim ***** válasza:
Statisztikailag még egynél is kevesebb.
2017. márc. 4. 18:16
 14/18 anonim ***** válasza:

Bírnám, ha valamelyik megkérdezné, hogy mindenkinek ellövöd-e ezt a poént :D

Amúgy én nem hagynám magam meghívni egy italra, csak azért, mert tetszik a külsőm. Egyébként is erőltetett a szöveg. Ha már dicsérni akarod őket, akkor mondj simán annyit, hogy nagyon csinosak...

21/L

2017. márc. 4. 19:22
 15/18 anonim ***** válasza:
Ha jól nézel ki, akkor minimum 6-7. Ha átlagosan, akkor talán 1, de az se valószínű. Ha átlag alattian, akkor garantáltan egy sem.
2017. márc. 4. 19:32
 16/18 anonim ***** válasza:

3-4-re tippelek, de most már muszáj megcsinálnod :D

Azért vicces látni, hogy jónéhányan fel sem fogták a kérdést, csak nekiálltak tenni az agyukat, hogy ők mennyivel jobbak, mert nem lehetne ilyen béna szöveggel felszedni őket :D

2017. márc. 4. 20:50
 17/18 anonim ***** válasza:
Én biztos megkérdezném, hogy minden nőt így szólítasz-e le? Nagyon gyenge duma. Ha értelmes csajokat szólítasz le, mind ki fog röhögni.
2017. márc. 5. 07:25
 18/18 anonim válasza:
En kosarat adnek neked... nem allnek le egy ilyen sraccal beszelgetni aki egy ilyen szoveggel akarna felszedni.. hogyha csak poenkodni akarsz akkor inkabb hagyd mert egyaltalan nem vicces, de ha komolyan fel akarsz szedni valakit akkot inkabb igy indits: " Szia a nevem xy es itt vagyok mar egy ideje es figyellek. Nagyon tetszel, csinos vagy es szivesen megismernelek ha nincs ellenedre" ez szerintem majdnem minden csajnal bejon es ha meg jol is nezel ki akkor nyert ugyed van... csak ne legyel bunko es ramenos...
2017. ápr. 19. 00:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!