Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Hívtatok már el pasit randizni?
Nem féltetek,hogy mit gondol a pasi? Végül elment veletek a pasi?
Pasik ti ilyenkor mit gondoltok az adott nőről?
attól függ milyen a szituáció :)
24F
Szia! Igen, én már hívtam el pasit randizni. Az első esetben minden "nem hagytál engem udvarolni / vadászni"-kiakadás nélkül eljött, de végül nem lett a dologból semmi más okból. A másodikban közölte a pasi, hogy ne vegyem már el a férfiak előjogát, a kezdeményezést. Illetve volt olyan is, hogy teljesen megvolt az összhang, csak én mondtam ki először, hogy találkozni kellene. :) Azt gondolom, hogy a mai modern világban, már nem kellene azon pattogni, hogy ki hív el kit randizni. Ha kölcsönösen meg akarjuk egymást ismerni, akkor nem teljesen mindegy? :)
22/N
Sokat gondolkodom a dolgon,mert mi van ha emiatt furcsán nézne rám és azt hiszi ,hogy emiatt majd könnyen megkaphat. Nem ,akarom,hogy azt higyje hogy nyomulok és teljesen rá telepszek.
Én csak szimplán szeretném jobban megismerni őt. Van egy kis korkulönbség 14év. De amúgy legelőször ő hívott oda nagához beszélgetni. Csak valamiért nem hívott még el.
Szerintem egyaltalan nem gaz.
Hivd el ,hogy menjen el veled vasarolni vagy kavezni stb.
Nálam ez érdekesen alakult. Annyit írtam a férfinek, hogy szeretném őt jobban megismerni. A válasza rögtön az volt, hogy nekem mikor felelne meg, mikor érek rá. Én meg pislogtam, hogy "úristen, ő most úgy értette, hogy én randira hívom?". :D Ez egy pár hete történt, de jól alakulnak a dolgok.
Az első alkalommal, amikor találkoztunk, mondta is, hogy szereti, ha egy nő tesz valamit azért, amit szeretne elérni és nem vár ölbe tett kézzel. Ettől még nem lesz könnyűvérű senki.
Hivtam mar sok pasit talalkozni. Nem erdekel,h mit gondol. Valaki visszautasitott valaki nem.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!