Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok, hívtatok már el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dörrmee kérdése:

Csajok, hívtatok már el srácot randizni? Ha igen, hogy?

Figyelt kérdés
Van egy srác akivel buliban elvoltunk... de még rendesen sosem taliztunk ÚGY. Szerintetek?
2011. ápr. 6. 20:29
 1/7 anonim ***** válasza:
Hát én kétlem, hogy valaha is elhívnék egy fiút valahová. Szerintem ez az ő dolguk. De ha pl egy suliba jártok sztem odamehetsz hozzá beszélgetni vagy ilyesmi, hogy felhívd magadra a figyelmét, de szerintem az ő dolga, hogy elhívjon randizni.
2011. ápr. 6. 20:34
 2/7 anonim ***** válasza:

Igen hívtam el,akkor voltam 15 kb, ő meg 18,egyszerűen elhívtam magammal egy presszóba,megbeszéltük a találkát,izgatottan vártam a napot,kicsiptem magam meg minden és a szemétke nem jött el...és kicsivel utána kiderült van barátnője..nagyon megbántam és azóta nem hívtam el egy pasit sem.Tanultam belőle.

A mostani párommal is így volt nem szólítottam meg..csak epekedtem utána..de végül ő kezdeményezett :-)

22/L

2011. ápr. 6. 20:36
 3/7 anonim válasza:
Lehet h a fiú bátortalan kicsit,Én nem hívnék el egy fiút ,mert ez mégis csak az ő dolguk..de próbáld valahogy felkelteni a srác érdeklődését és hátha majd elhív magától!
2011. ápr. 6. 20:37
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
a tyúk menekül a kakas elől. közben gondolkozik: ha megállok akkor könnyűvérűnek tart, ha elfutok prűdnek. elbotlok!
2011. ápr. 6. 20:41
 5/7 anonim ***** válasza:
Én összeszedtem a bátorságom, és felhívtam telefonon. A beszélgetés jól sikerült, megbeszéltünk egy randit másnapra. Fél órát késett, vártam rá az esőben, aztán megérkezett, de nem is tudtunk miről beszélgetni, csak álltunk egymás mellett aztán kész, végül pedig olyan fél óra után megbeszéltük, hogy inkább menjünk a dolgunkra :D
2011. ápr. 6. 20:43
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.. igazából már beszéltünk, csak az a baj h kicsit fura a viszonyunk.. Kapcsolatnak nem nevezhető, olyan buliban smárolós. Tudom, ez tök nem OK, de sajna bennem is, mint bennetek, megvan a büszkeség, hogy én aztán nem megyek utána, nem keresem..
2011. ápr. 6. 20:46
 7/7 anonim válasza:
Helyesen teszed ha nem szaladsz utána. Egy nőnek legyen ilyen szempontból tartása! :) a fiú is rá fog majd jönni idővel h elbaltázta a lehetőségét.
2011. ápr. 6. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!