Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Eloszor azt mondta h zavarja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eloszor azt mondta h zavarja a viselkedesem aztan azt hogy talalkozzunk, most akkor mit akar?

Figyelt kérdés
Megismertem egy sracot egy tarskereso oldalon.nagyon szimpi volt normalis stb.es ugy indult minden ahogy ilyenkor szokas.de egy ido utan eleg sokat veszekedtunk,megigerte h hiv aztan nem hivott.en ezen beragtam,mondta h o nem az az irogatos fajta es h ot zavarja h sokat irok neki mert h o szoban szeret kommunikalni.zavarta h irtam valamit viberen es utana kitoroltem mert h ez igy nem korrekt h o nem tudja elolvasni amit en elso felindulasomban irtam aztan kitoroltem.h gyenge jellem vagyok.aztan mondta h ezek neki nem tetszenek de ha van kedvem akkor elmehetunk ide-oda moziba stb.irtam neki h sajnalom es h nem fogok hisztizni kezdjuk tiszta lappal arra meg azt irta h nincs semmi baj,nem haragszik es h majd beszelunk...most akkor ez mi??
2017. márc. 2. 17:02
 1/2 anonim ***** válasza:
Azt hogy meg akar fektetni, és ezért elnézi a hisztidet is. Semmi mást.
2017. márc. 2. 18:26
 2/2 anonim ***** válasza:
Már csak hogy megmagyarázzam miért írtam ilyet. Mert alig ismered, te meg ráförmedsz ,veszekszel.Ezt azért ismerkedés elején nem nagyon szokták kedvelni,ő meg jön ezzel a nem írogatós vagyok dumával.De vibere az van, szóvár szerintem a vibert is ő ajánlotta. Az a pasi aki a kapcsolat elején elnézi egy ismeretlen csajnak a kis kirohanásait,és bár neki nem tetszenek a kirohanásaid, de elhív moziba,majd aztán azt hogy majd beszélünk, így ez azt mutatja, hogy csak meg akar fektetni. Majd ír..pár nap hét múlva, ha te ráförmedsz majd elnézést kér,és ennyi. (1)
2017. márc. 2. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!