Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miket mondjak neki pontosan?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miket mondjak neki pontosan?

Figyelt kérdés
Van egy lány, aki nagyon tetszik, sőt már belezugtam.De konkrétan nemszeretném neki elmondani még mert korai lenne, csak utalgatni szeretnék rá h mennyire bejön ésh h szeretem. Azt kérem h irjatok miket mongyak neki. 17/F vagyok, a lány 14
2010. máj. 9. 20:42
 1/4 anonim válasza:

Bókolj neki, viccelődve dícsérd, keresd a tekintetét, hívd el vmi programra, de ne akaszkodj rá. annyira nem bonyolult udvarolni egy lánynak:) én szeretem pl a bókokat meg szeretem ha valaki magabiztos van önbecsülése és önbizalma az nagyon izgató:) de ne játszd meg magad az a csajok azonnal kiszúrják.

19/L

2010. máj. 9. 20:50
 2/4 anonim ***** válasza:

14 éves lány vagyok én is,és hát konkrétan tudom,hogy nekem mi a jó,ha mit mond a pasi!:D Szerintem ez a te kiszemeltedet is megnyerné.

Dícsérd meg azt,h milyen szép szeme vagy mosolya van,beszélgess vele sokat,de ne olyan komolyan,csak viccelődve.Fontos a humorérzék!Nálunk még az dominál,ha egy fiú tud hülyülni,és érti is a hülyeségeinket.Mi gyakran gondolunk kicsit előbbre(gyerekek,család).Ez számodra ijesztő lehet,de így van,a csaj csakúgy rákérdezhet h mit akarsz a jövőben.Én mindig rákérdezek,ettől általában a fiúk meg is ijednek,de volt aki már kulturáltan válaszolt.Nekem az utóbbi jön be.A kérdéseimre ha kulturáltam tud a fiú válaszolni,de persze van a fiúnak is humorérzéke,akkor az nálam fél siker:D

A másik része az,hogy neked is sokat kell róla kérdezősködnöd,az egészen apró dolgokat is kérdezd ki tőle(ne intimet)..és persze ezzel lehet is sokat nyerni.Példának okául említeném neked azt,hogy én is szeretem,ha a fiú figyelmes.Tehát ha mondjuk kérdezed a lánytól,hogy "milyen kaját szeretsz?" és ő meg erre ráfelel,hogy a "pizzát",és elhívod 1 hét múlva egy pizzázóba,és említed neki,hogy azért hívtad el,mert mondta neked,hogy a pizzát szereti,AKKOR AZ MÁR TELJES SIKER!Figyeltél rá,ennek örül!:D

Persze ezt nemcsak a pizzával lehet megcsinálni.Akár ruhával is,vagy apró kis kedvességekkel.:)

Én nem igénylem az ajándékokat,de a pasim mikor elhívtam búcsúkor ide hozzánk,akkor vett nekem üdítőt..tehát ha mondjuk elhívod randizni olyan helyre,akkor legalább az üdítőt fizesd neki..vagy vmi ilyesmi:D

2010. máj. 9. 22:59
 3/4 anonim ***** válasza:

sztem a lényeg h akármiről is beszélsz neki, mindig(gyakran)nézz a szemébe jó mélyen, az szinte mindig bejön,meg érintsd meg sokszor h érezze h érdekled(de ne tolakodóan), közben persze tegyél úgy mintha még nem volnál biztos benne h tetszik-e, így a csajszi is elkezd majd jobban teperni, villogtatni a lábait, melleit,dobálja a haját stb, ha ezek már megvannak akkor meg már úgyis vágja :)

24/F

2010. máj. 10. 12:44
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm mind3 választ :D
2010. máj. 10. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!