Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Munkahelyi szépség?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Munkahelyi szépség?

Figyelt kérdés

A munkahelyemre jött egy nagyon szép lány, fiatal 20 év körüli. Van barátja aki nem az a gazdag, és még csak nem is átlagon felüli. Miért van akkor vele?

Nagyon sok férfi próbálkozik/próbálkozott nála de mindet vissza utasította. Bele értve engem is, ráadásúl nem is bunkón hanem nagyon kedvesen..amitől még jobban megtetszett nekem. Hogyan hódítsam meg? Általában 2-3 pasi körülötte van ...mert "épp nincs dolguk". Az egész munkahelyen beszélnek róla szóval elfelejteni sem tudnám egykönnyen.

2017. márc. 1. 16:29
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Azért van vele, mert szeretik egymást?

Ne légy már hülye.

2017. márc. 1. 18:08
 12/19 anonim ***** válasza:
78%

A férfiak miért nem képesek felfogni a nemet?

Nem te kellesz neki, és nem is a többi értetlen majom, törődj bele és ne viselkedj hisztis gyerek módjára!

Bele vagytok betegedve, hogy nem tudjátok berángatni az ágyatokba, mi?

Szánalmas banda!

2017. márc. 1. 18:22
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Volt egy ilyesmi haverom, aki nem fogta fel, hogy a nem az nemet jelent.

Te mivel tudsz többet mint a barátja? Ha már a gazdagságot emlegetted, te talán az vagy? Vagy olyan baromi jól nézel ki, hogy lehetetlen neked ellenállni?

Azért van vele mert szereti, te meg le lettél koptatva szóval fogadd el és hagyd békén! Nincs idegesítőbb és szánalmasabb egy tapadós pasinál.

2017. márc. 1. 18:58
 14/19 anonim ***** válasza:
74%

Na Sherlock, szerinted mégis miért van a barátjával a szép lány, és miért koptatott le többek között téged is?

Nem a pénz miatt. És tudod nézhet ki akárjól valaki, ebből a megnyilvánulásból és "értetlenkedésből" is tökéletesen látszik, neked mik az értékeid, és hova tartod a nőket...

Neked is valószínáleg csak azért kell, mert másoknak is tetszik, és mert nem kaphatod meg, különben nem pénzben mérnéd egy kapcsolat minőségét.

2017. márc. 1. 19:02
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Miert van akkor vele? Mi kozod van hozza b+???! Ezen nem sirok, mar rohogok...29f
2017. márc. 1. 19:39
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg a lány nem felszínes - sajnos ez rólad nem mondható el.

Egyet mondj meg! Ha van barátja, akit szeret, és hosszú távon tervez vele, akkor minek próbálkoztál be nála? Azt gondoltad, hogy az 'Óóó, én csak rád vártam' szöveggel a nyakadba ugrik, és élhettek boldogan?

21/L

2017. márc. 1. 19:47
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Az a lényeg, hogy van önbizalom. :D

Nekem egy 170 centis, 60 kilós csávó mondta, akit a szülei tartanak el még mindig, hogy nem érti mit eszek a páromon (13 éve élünk együtt) amikor ő többet tudna nekem adni minden téren. :D

2017. márc. 1. 19:53
 18/19 anonim ***** válasza:
Áááá,nem vagytok felszínesek!!! Csak tele van a gyakori ilyesmi kérdéssel,90%ban férfiaktól. Na,azért is van sok terhelt nő,mert ha nagyon dekoratív,boldog boldogtalan bxzerálja,ha van valakije,ha nem.
2017. márc. 1. 22:19
 19/19 anonim ***** válasza:
"Miért van akkor vele?" Komolyan a pasiknak csak ennyi eszük van hogy azt gondolják minden nő csak a pénzre megy?!
2017. márc. 4. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!