Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 1,5 hónapja ismerem. Neten...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1,5 hónapja ismerem. Neten ismekedtünk meg. Mikor legyen az első sex? Többi alul.

Figyelt kérdés
Már 4x randiztunk,csók már volt,mikor érdemes odaadni magam.Ő is,én is ,kívánjuk egymást.Egy hullámhosszon vagyunk.Nem tinik vagyunk.38 évesek.Csak normális választ várok.Köszönöm.
2017. febr. 28. 21:59
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

hát ez csak rajtatok múlik, ha mindketten készen álltok rá, akkor hajrá élvezzétek az együttlétet :)

24F

2017. febr. 28. 22:00
 2/14 anonim ***** válasza:
Nekem az is fura hogy még nem volt. Te egy szerencsés ember vagy, hogy nem cipeltek 3 nap után az ágyba. Szerintem amikor úgy érzitek.
2017. febr. 28. 22:02
 3/14 anonim ***** válasza:
75%

Basszus, hogy 38 évesen nem tudod leírni, hogy szex, és itt szavaztatod meg, hogy mikor legyen... Hihetetlen!

Ha legalább tinik lennétek...

2017. febr. 28. 22:03
 4/14 anonim ***** válasza:
Végül is jól írta hogy szex, csak kicsit angolosan. Hát nézd van aki ilyen apró dolgokban sem tud egyedül dönteni... Én szívesen megmondtam neki. Amikor ti úgy érzitek.
2017. febr. 28. 22:08
 5/14 A kérdező kommentje:
Kedves 3.Én véleményt kértem.Lehet te már az első randin elmész.Én nem ilyen vagyok.És hál ég ö sem.Nem tudom,ha nem segitséget irsz,ne irj.Ne csak ide máshobá se.
2017. febr. 28. 22:10
 6/14 A kérdező kommentje:
Kedves 2.Köszönöm.Nem vagyok könnyen kapható nő.
2017. febr. 28. 22:14
 7/14 anonim ***** válasza:
47%
Hát én ennyit nem vártam volna.Szóval hajrá!
2017. febr. 28. 22:15
 8/14 A kérdező kommentje:
Miért nem???Kíváncsi lennék?
2017. febr. 28. 22:17
 9/14 A kérdező kommentje:
Nem akarjuk elkapkodni,és már vonzalom,szerelem is kialakult,!!!!
2017. febr. 28. 22:27
 10/14 anonim ***** válasza:
47%
38 évesen?Főleg ha már a szerelem is kialakult?!Mire vártok?1,5 hónapja ismerkedtek.Nem értelek.Ha működik a kémia,akkor mire kell még várni.Attól nem félsz,hogy béna az ágyban,az elég kiábrándító tud lenni?Aztán megette a fene az egész szerelmet.Mert a szex nagyon fontos egy kapcsolatban!
2017. febr. 28. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!