Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van egy lány aki a testbeszédj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mr. Idegen kérdése:

Van egy lány aki a testbeszédjével azt sugallja hogy tetszem neki. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nekem is nagyon tetszik. De megkérdeztem tőle hogy tetszik-e neki valaki, azt mondta hogy ő nem szerelmes típus. Jelek: gyakran bámul,a haját lóbálja, lábai mindig keresztbe van és váltogatja azokat, a száját nedvesíti.
2010. máj. 9. 15:42
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

nem hangzik nyálasan:D

Miért baj ha tanul? Te nem tanulsz?

2010. máj. 9. 18:03
 12/24 A kérdező kommentje:
Ja egy apropó még a héten volt egy csoportos kirándulás, és ott került engem meg még a tekintetemet is kerülte. Ezek miért voltak? Segítsetek!
2010. máj. 9. 18:04
 13/24 A kérdező kommentje:
De hogy nem :D
2010. máj. 9. 18:05
 14/24 anonim ***** válasza:

lehetséges hogy félénk a lány, és azért kerülte a tekintetedet (én is voltam így)

Szerintem próbálkozz, ahogy az előbb írtuk!

2010. máj. 9. 19:02
 15/24 A kérdező kommentje:
Vala hogyan nem tudnék rá utalni rejtve hogy bejön nekem?
2010. máj. 9. 19:08
 16/24 anonim ***** válasza:

Neked mindent a szádba kell adni? :D

Egyszerűen hívd el randizni. Ha elmegy veled, akkor nyilván kedvel téged, és lehet több a dologból. Légy bátor. :)

2010. máj. 10. 11:24
 17/24 A kérdező kommentje:
Kössz, igazad van. :) És mi van ha csak játszik velem?
2010. máj. 10. 13:16
 18/24 anonim ***** válasza:

Figyi haver, a rizikófaktorról még nem hallottál? (Mielőtt megkérdeznéd: igen, hogy csak játszik veled) ez esetben megszívtad. Ennyi. És akkor mi van?

Arra vársz, hogy valaki odajöjjön hozzád, hogy én szeretlek, randizni akarok veled és örökké veled élni és nem viccelek.

2010. máj. 12. 00:36
 19/24 anonim ***** válasza:

18/L : ezeket tudattalanul csináljuk. észre se veszed,de a testbeszéded elárul

hát menj oda hozzá :)

2010. máj. 15. 13:28
 20/24 anonim ***** válasza:

szia én ezt akkor csinálom ha elakarom csábitani,de amint mondtad,hogy került téged és a tekinteted is akkor vagy tényleg szerelmes volt beléd vagy azt akarja,hogy ha a pasijával szakít akor te is ott legyél neki,de ezt azért csinálja,mert nyilván tudja,hogy nem sikerült elcsábítani ,de biztosan felhívta magára a figyelmed és menj utána (nem szó szerint) ez így van: Ha fel hívod magadra egy fiu figyelmét magadra és nem csinál semmit akkor ne foglalkozz vele,mert ha meg kedvelt akkor érdekelni fogod .

A szándék nem deríthető ki,de ha elhívod randizni akkor

majd meg látod a viselkedését. ;)

2010. máj. 15. 17:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!