Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van egy lány aki a testbeszédj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mr. Idegen kérdése:

Van egy lány aki a testbeszédjével azt sugallja hogy tetszem neki. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nekem is nagyon tetszik. De megkérdeztem tőle hogy tetszik-e neki valaki, azt mondta hogy ő nem szerelmes típus. Jelek: gyakran bámul,a haját lóbálja, lábai mindig keresztbe van és váltogatja azokat, a száját nedvesíti.
2010. máj. 9. 15:42
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
Csak aberrált, valójában nem tetszel neki.
2010. máj. 9. 15:43
 2/24 A kérdező kommentje:
Kössz, még válaszokat kérnék. Ez pontosan mit jelent? :)
2010. máj. 9. 15:44
 3/24 anonim ***** válasza:
És ez honnan tudod hogy arra utal hogy tetszel neki?? Nekem már sok fiú tetszett, de sose szoktam ilyeneket csinálni, max a bámulás utalhat(!) arra, de a többi... vagy csak én nem értek a testbeszédhez?! nemtom... 18/L
2010. máj. 9. 15:46
 4/24 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom. De néha amikor beszélgettünk olyan közvetlen volt meg kedves stb.
2010. máj. 9. 15:49
 5/24 anonim ***** válasza:
Hívd el valahová!???
2010. máj. 9. 16:03
 6/24 A kérdező kommentje:
Hová?
2010. máj. 9. 16:04
 7/24 anonim ***** válasza:
Sztem el akar teged csabitani...meg akarja talalni a gyenge pontodat...en is atvettem ezt a modszert,addig csinalom amig a fiu el nm hiv valahova...mondjuk lehet mas miatt is de sztem ez...jah bokolj neki es az arckifejezesein tudni fogod h bejosz neki vagy sem:)
2010. máj. 9. 16:10
 8/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm, például mit mondjak neki?
2010. máj. 9. 16:13
 9/24 anonim ***** válasza:

Ami őszintén úgy is gondolsz. Pl. de csinos vagy, jól nézel ki...stb és ha erre jól reagál, meg amint leírtad kedves, közvetlen a lány, hívd el valahová.

Pl. kérdezd meg tőle, hogy nem ér -e rá holnap vagy ekkor-akkor, vagy mit csinál szabdidejében..stb, és közelíts felé, ha szívesen fogadja az érintésedet, akkor NYERTÉL!!!!

És után el is hívtatod!

2010. máj. 9. 17:55
 10/24 A kérdező kommentje:
Csak az a baj hogy nagyon sokat tanul. De nem egy kocka, ennek ellenére csinos és humoros. Tudom ez nagyon nyálasnak hangzik. :)
2010. máj. 9. 17:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!