Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők, mi a véleményetek arról, ha egy lassú szám közben a partnereteknek merevedése lesz?
A lényeg az, hogy volt tegnap egy bál, és elég sokat táncoltam egy lánnyal, korábban már beszéltünk pár szót, de eddig még semmi nem történt.
Most viszont amikor beindult a táncparkett akkor többnyire egymással táncoltunk, és amikor lassúzás volt és kissé összebújósabb szám, akkor merevedésem volt a közelségétől.
Ezt ti észreveszitek, és ha igen akkor hogy viszonyultok hozz?
Nem akarom elrontani a lehetőségeim nála, ha vannak, de egyszerűen csak kívántam őt...
Leírnátok a korotokat is, köszönöm.
25F
Ha néha a csípőnk összeér, akkor érzem a merevedését. Ha olyan a tánc, hogy nem, akkor nem.
Sok dologtól függne a reakcióm. Ha kedvelem a fiút, akkor bók lenne.
Ha semleges akkor lehet nem lenne jó pont.
Viszont tisztába vagyok vele, hogy ez sokszor nem egy irányított dolog, így ügyet biztos nem csinálnék belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!