Lassú, nagyon sok érzést kifejező, ütemes zenét kell keresnem a solomhoz. Ilyen zenéket tudnátok linkelni?
Szinkronúszás
Igazából tényleg csak annyi, hogy lassabb legyen és ne ez a csörög-zörög zene legyen. És érzéseket fejezzen ki. És hogy lehessen rá számolni (1-8 ütemeket)
Nah, ezért javasolt legalább egy kicsit részletezni az óhajsóhajt. ;) Múltkor, amikor megláttam a kérdést, rögtön egy érzelmes, lassú, ütemes, de kilenc kettedes szám jutott eszembe. :) Szóval akkor az kiesik...
Figyi, soul-pop számok, példának okáért. Whitney Houston... deeee... ez a nyolc éves(!) kislány jobban énekli, mint maga Whitney Houston. A második percnél megérdemelt tapsvihar, amikor feltranszpontált téma következik; a kislány vibrátója egyedi, és ösztönös. Született soul énekes, de sajnos ma már kamaszkén mutál, és sajnos csak pop dalokat énekel már, mert befutott világsztár énekes lány, 6 éves kora óta:
Ha ez nem elég érzelmes, akkor semmi. :D
Még annyit, hogy számos felvételben hallottam már a kislánytól ezt a feldolgozását, ebben sajnos néha megcsuklik a hangja, pl az elején, de még így is fenomenális.
(De ha nagyon akarod, rákeresek olyanra, amiben nincs csuklás, és még 8 éves. Bár a csuklása is természetes és korántsem zavaró. Persze énekelte ezt a mutálása előtt 12 évesen is, 9 éves korára érett be a hangja, szerintem.)
Hallgasd meg szólóban is, hangszerkíséret nélkül
4'25"-4'35" között is a refrént.
Önmagért beszél... Nyolcévesen ez nem normális... :D Született zseni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!