Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ismerkedés közben nőként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedés közben nőként miből kellene / miből lehet azt észrevenni, hogy külsőre annyira nem jövök be a pasinak?

Figyelt kérdés
2017. febr. 21. 15:20
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
25%
Sztem csetelés,de csak tippelek(az egesz a beszlegtestől kezdve mikor meg nem találkoztatok).Volt mostanában lehet pont tőle származó kérdés.Nem egy konkrét pasiról van szó?Arról a pasiról aki néha lelkileg letört aztán eltűnik,es jelentkezik?)1-es)
2017. febr. 21. 15:54
 12/22 A kérdező kommentje:
persze, nem titok :) nincs sok tapasztalatom, és nem nagyon tudok kitől tanácsot kérni...
2017. febr. 21. 15:57
 13/22 anonim ***** válasza:
Nem mondtam h baj.Csak kérdeztem.Meg Azert írj még valamit itt a sok pasi,elmondják a véleményük a srác vajon érdeklődik irántad vagy nem,mire utal a viselkedése.Bár ezt csak a srác tuthatja,de hátha kcsit megnyugszol.
2017. febr. 21. 16:05
 14/22 anonim válasza:
75%
Plusz hány éves vagy és ő hány éves? Mivel korral változnak az udvarlási szokások.
2017. febr. 21. 16:13
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha kerüli a találkozás, beszélgetést veled
2017. febr. 21. 16:29
 16/22 A kérdező kommentje:

köszönöm a segítséget! :)

Most konkrét pasi nincsen, az adta a kérdés apropóját, hogy ma sokszor jutottak eszembe azok a srácok, akikkel korábban találkoztam, és elgondolkodtam rajta, hogy most miért is vagyok egyedül. Próbáltam tanulságokat levonni a régi dolgokból, hogy a jövőben legalább azokat el tudjam kerülni, akik csak azért foglalkoznak velem, mert:

- akarnak valakit maguknak, csak azzal nem tudnak összejönni, ezért úgymond jobb híján beérnék velem is

- unatkoznak, és ezért foglalkoznak velem

2017. febr. 21. 16:33
 17/22 anonim ***** válasza:
Hát ennél mi sem egyszerűbb! Ha külsőre nem tetszel neki, akkor eleve el sem fog veled menni randizni. A pasik egyszerűek, mint az egyszer egy. Ha elhív randizni, tetszel neki. Ha nem hív el randizni, nem tetszel neki.
2017. febr. 21. 18:09
 18/22 anonim ***** válasza:
1-es helyett eddig is a 2-es voltam.Igen ezt írtam én is,de őt szerintem az is érdekli, hogyan veszi észre ha valójában nem is érdekli a pasit,lehet tetszik külsőre,de ha vele is marad vagy akar is még találkozni,akkor hogyan veszi észre pl.nem gondolja komolyan,csak a feles idejét tölti ki vele.Én meg nem válaszolhatok,csaj vok,az nem hiteles.Mondjuk legalább egy példát Írj,Úgyis anonim.Mert így csak általánosítani lehet,az meg szerintem nem mindig állja meg a helyét.
2017. febr. 21. 18:23
 19/22 anonim ***** válasza:
Ha elhív randizni, akkor biztosan tetszel neki. Ha randi közben/után elveszti az érdeklődését, akkor nem a külsőddel van baja.
2017. febr. 21. 18:30
 20/22 anonim ***** válasza:
93%

Ne mondjátok,hogy ez ilyen bonyolult!Persze, vannak pasik akik akár az első szexig is képesek színlelni,hogy tetszik Nekik a csaj, de szerintem egy nő azonnal észreveszi ha bejön a pasinak, és azt is, ha nem.

A találkozásnál az első benyomás mindent elárul. Ez általában ki szokott ülni azonnal az ember arcára. Általában külső alapján ítélünk, és nekem ne mondja senki,hogy rögtön a másik lelkébe szeret bele. Ha nem jön be külsőre akár lehetett előtte levelezésben nagy egyetértés is, nem biztos,hogy lesz folytatás.

Tehát én hiszek abban: első találkozás, első benyomás... Aztán beszélgetés, és az első randi után már lehet érezni mindkét félnek,hogy bejön-e a másiknak.

Ha mégis nagyon udvarias is valaki és úgy tesz, mintha...ennek az ellenkezője hamar kiderül ha nem keres a randi után, vagy szaggatottan, erőltetetten mennek a továbbiak.

2017. febr. 21. 18:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!