Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedés közben nőként miből kellene / miből lehet azt észrevenni, hogy külsőre annyira nem jövök be a pasinak?
köszönöm a segítséget! :)
Most konkrét pasi nincsen, az adta a kérdés apropóját, hogy ma sokszor jutottak eszembe azok a srácok, akikkel korábban találkoztam, és elgondolkodtam rajta, hogy most miért is vagyok egyedül. Próbáltam tanulságokat levonni a régi dolgokból, hogy a jövőben legalább azokat el tudjam kerülni, akik csak azért foglalkoznak velem, mert:
- akarnak valakit maguknak, csak azzal nem tudnak összejönni, ezért úgymond jobb híján beérnék velem is
- unatkoznak, és ezért foglalkoznak velem
Ne mondjátok,hogy ez ilyen bonyolult!Persze, vannak pasik akik akár az első szexig is képesek színlelni,hogy tetszik Nekik a csaj, de szerintem egy nő azonnal észreveszi ha bejön a pasinak, és azt is, ha nem.
A találkozásnál az első benyomás mindent elárul. Ez általában ki szokott ülni azonnal az ember arcára. Általában külső alapján ítélünk, és nekem ne mondja senki,hogy rögtön a másik lelkébe szeret bele. Ha nem jön be külsőre akár lehetett előtte levelezésben nagy egyetértés is, nem biztos,hogy lesz folytatás.
Tehát én hiszek abban: első találkozás, első benyomás... Aztán beszélgetés, és az első randi után már lehet érezni mindkét félnek,hogy bejön-e a másiknak.
Ha mégis nagyon udvarias is valaki és úgy tesz, mintha...ennek az ellenkezője hamar kiderül ha nem keres a randi után, vagy szaggatottan, erőltetetten mennek a továbbiak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!