Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok ti mit reagáltok ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti mit reagáltok ha valaki ismeretlen randira hív?

Figyelt kérdés

Vagy nem is feltétlenül randizni, hanem csak ismerkedni, beszélgetni akar először. Például egy ismeretlen srác rátok ír facebookon, teljesen normális hangnemben, hogy nagyon csinosnak talál titeket és szívesen beszélgetne veletek, esetleg megihatnátok együtt valamit.

23/F

2017. febr. 20. 12:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ilyen azért előfordult már párszor velem.Bejelölnek, de ha nem igazolom vissza az már jelzésértékű, nem írnak rám.

Viszont egyszer előfordult,hogy meggondoltam magam. Nem lett tartós kapcsolat, de nem bántam meg és nem csalódtam. Még akkor sem, ha pontosan tudom,hogy általában miről szólnak ezek a jelölések és azt is,hogy nem én vagyok az egyedüli akit csinosnak talált...

2017. febr. 20. 14:17
 12/14 anonim ***** válasza:
Mivel van párom, ezért randira kár hívnia, ezt tisztázom az elején. Ha csak beszélgetni akar, az élő meghívást elfogadom. Facebookon nálam kár próbálkoznia.
2017. febr. 20. 15:26
 13/14 anonim ***** válasza:
Én adnék neki egy esélyt.
2017. febr. 20. 15:29
 14/14 anonim ***** válasza:

fészen megkérdezem, hogy személyesen ismerem-e őt. ha nem a válasz, akkor törlés és tiltás egyből. a face csak a spanjaimnak van fenntartva, mert olcsóbb, mint telefonálgatni :D

egyébként ha nem fb akkor legalább 2-3 hétig beszéljen (írjon) velem itt... majd eldöntöm. :D

2017. febr. 21. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!