Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Én vagyok töketlen vagy a mai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én vagyok töketlen vagy a mai lányok egy része ennyire könnyűvérű, de engem valahol zavar ha egy lány magára ránt az első vagy második randin? Hol vannak az érzelmek alapján szeretkező lányok?

Figyelt kérdés
Most oké vannak egy éjszakás kalandok....de én szeretek hódítani kicsit ráhangolódni a dologra szeretem ha tennem kell érte,hogy egy lányról lekerüljön a bugyija. Nem vagyok se gazdag (sőt autóm összetörtem hitelt fizethetem ezért per pill lakásom is csak jövőre lesz) se jó pasi.

2017. febr. 18. 11:55
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
#9es Ment a like. De az örök kérdés is.....ha neten több 1000 korombeli lány ismerkedik azok mind azok? Akkor hol mert, szórakozóhelyen elfelejtik hogy barátjuk családjuk van,munkahely kilőve.....
2017. febr. 18. 17:39
 12/13 A kérdező kommentje:
#10 Volt a neten egy lány x normális képe volt fent egyiken nagyon jól nézett ki...aztán egy privát..könnyen megmutatta. Olyan korú lánynál annyira lógó csöcsöket nem igen láttam.....ja igen teljesen meztelen volt a képen. És a lány mondta ö komoly kapcsolatra vágyik, őt ne csak meg akarják.....ahhoz képest haveromak 2szer a kocsiba megvolt állítólag.
2017. febr. 18. 17:51
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Bár lány vagyok, de válaszolok :)

Sajnos én is ezt látom- illetve azt az oldalát, hogy a hapsik részéről részben az ilyen ribis lányok miatt, ez lett az elvárás a többi nő felé.

Nőként nagyon nehéz úgy ismerkednem, hogy ne akarjanak az első randin rám mászni. Ha viszont a randin egyértelműen elutasító vagyok a szexet illetően, akkor meg merev/maradi/satöbbi vagyok.

Roppant nehéz pozitív jeleket adni úgy, hogy sokan minden megerősítést egyenértékűnek kezelnek azzal, hogy na..akkor most aztán jól megb....hatnak. ( ha meg ezután visszautasítom őket, jön a hiszti és tsai)

2017. febr. 18. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!