Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Létezik ilyen lány? (mert már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik ilyen lány? (mert már kezdem azt hinni, hogy nem létezik ilyen)

Figyelt kérdés
Nem a buli, nem a szórakozás a mindene. Nem csak ezekről tud beszélni, hanem más érdekes/értelmes dologról. Iwiw-en nem a részegen táncolós képe van fent. Nem feküldt le eddig min. 3-4 sráccal. Szerintem így lenne normális.
2010. máj. 8. 19:19
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

pl én:) nem bulizok.mindenről tudok beszélni. iwiwen normális képeim vannak. és szűz vagyok.

14/L

2010. máj. 8. 19:53
 12/26 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Nyílván én mozgok rössz körökben. :)

Második: tudtad, hogy ezen az oldalon nem kötelező válaszolni? Ha eleged van ezekből a kérdésekből, akkor miért nem hagytad figyelmen kívül? :) (de köszi a választ azért)

2010. máj. 8. 19:53
 13/26 anonim ***** válasza:

létezik, pl én is itt vok

hol keresed a lányokat h azt hiszed ilyenek nincsenek?

csak nyisd ki jól a szemed és észre fogod venni akit keresel

16/L

2010. máj. 8. 19:58
 14/26 anonim ***** válasza:

Persze, hogy vannak!

Én is ilyen vagyok pl. És ilyen pasit is keresek.

Csak én is kezdem néha azt hinni, hogy a mai pasiknak nincs szüksége normális lányokra. :(

Nem vagyok fennt ilyen oldalakon, tehát így nincsenek is ilyen képeim. Nem cigizek, nem piálok, és nem járok diszkóba a sok drogos kis taknyos hülyegyerek közé.( (tisztelet a kivételnek!)

Ezek heyett inkább a tanulással foglalkozom, persze nem ülök egész nap otthon, :P hanem értelmes elfoglaltságot találok magamnak ezek helyett. Ja és nem az a célom, hogy minél több pasit beszívassak, meg minél többel lefeküdjek. Én rendes kapcsolatot keresek, szerelemmel.

Üdv:18L

2010. máj. 8. 20:00
 15/26 anonim ***** válasza:
Hol szoktak "tartózkodni" az ilyen lányok? Egyszerűen sosem találkozok velük...
2010. máj. 8. 20:08
 16/26 anonim ***** válasza:
Énis ilyen vagyok:) Nincs fent sehol részeges képem, szűz vagyok, bulizni szoktam de nem az a mindenem :) Csak keresni kell és találsz ilyet:) 15/L
2010. máj. 8. 20:09
 17/26 A kérdező kommentje:

Köszi a mégtöbb választ. :)

Néha elmegyek diszkóba, de amit ott látok.. rájöttem, hogy nem nekem való. Sajnos ott nincsenek rendes lányok. HOL VAGYTOK? :|

2010. máj. 8. 20:25
 18/26 anonim ***** válasza:
itt vagyoook :'DD
2010. máj. 8. 20:29
 19/26 anonim ***** válasza:

én :)

nem bulizok sokat szinte félévente 1-2x ha barátaim rávesznek :) nem a bulizásról beszélek :) nem voltam még (segg) részeg , nem is arkaok az lenni, cigizni se cigizek nem is akarok, és normális vagyok szerintem :)

2010. máj. 8. 20:36
 20/26 anonim ***** válasza:

20:36 vagyok

ja és még szűz :)

2010. máj. 8. 20:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!