Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik ilyen lány? (mert már kezdem azt hinni, hogy nem létezik ilyen)
pl én:) nem bulizok.mindenről tudok beszélni. iwiwen normális képeim vannak. és szűz vagyok.
14/L
Köszönöm a válaszokat. Nyílván én mozgok rössz körökben. :)
Második: tudtad, hogy ezen az oldalon nem kötelező válaszolni? Ha eleged van ezekből a kérdésekből, akkor miért nem hagytad figyelmen kívül? :) (de köszi a választ azért)
létezik, pl én is itt vok
hol keresed a lányokat h azt hiszed ilyenek nincsenek?
csak nyisd ki jól a szemed és észre fogod venni akit keresel
16/L
Persze, hogy vannak!
Én is ilyen vagyok pl. És ilyen pasit is keresek.
Csak én is kezdem néha azt hinni, hogy a mai pasiknak nincs szüksége normális lányokra. :(
Nem vagyok fennt ilyen oldalakon, tehát így nincsenek is ilyen képeim. Nem cigizek, nem piálok, és nem járok diszkóba a sok drogos kis taknyos hülyegyerek közé.( (tisztelet a kivételnek!)
Ezek heyett inkább a tanulással foglalkozom, persze nem ülök egész nap otthon, :P hanem értelmes elfoglaltságot találok magamnak ezek helyett. Ja és nem az a célom, hogy minél több pasit beszívassak, meg minél többel lefeküdjek. Én rendes kapcsolatot keresek, szerelemmel.
Üdv:18L
Köszi a mégtöbb választ. :)
Néha elmegyek diszkóba, de amit ott látok.. rájöttem, hogy nem nekem való. Sajnos ott nincsenek rendes lányok. HOL VAGYTOK? :|
én :)
nem bulizok sokat szinte félévente 1-2x ha barátaim rávesznek :) nem a bulizásról beszélek :) nem voltam még (segg) részeg , nem is arkaok az lenni, cigizni se cigizek nem is akarok, és normális vagyok szerintem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!